The Others Evde misafir var

Evde misafir var

05.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kıskançlık, aşkın tuzu biberi derler. Aslı da böyle düşünüyor olmalı ki, dizinin bu bölümünde Eren’i kıskandırmak için ilginç bir yola başvuracak

Evde misafir var

Evde misafir var

Kıskançlık, aşkın tuzu biberi derler. Aslı da böyle düşünüyor olmalı ki, dizinin bu bölümünde Eren’i kıskandırmak için ilginç bir yola başvuracak

Başrollerini Tardu Flordun ile Berna Laçin’in paylaştığı "Evdeki Yabancı" dizisinde komik olaylar sürüyor. Geçen bölümde Aslı kaçırılmış, Eren ile Feridun da genç kadını kurtarmak için mafyanın villasına gitmişti. Bu kez, villada garson olarak işe başlayan Eren ile aşçılık yapan Feridun, "ilginç" bir yöntemle Aslı’yı kurtaracak.

Asıl tehlike evde
Bu arada Eren’in okul arkadaşı Tekin, Fransa’dan dönmüş ve Eren’e misafir olarak gelmiştir. Üstelik Tekin, Eren’le görüşemediği zaman diliminde boş durmamış ve ünlü bir şarkıcı olmuştur.
Genç adamın Aslı’dan etkilenmesi ise işleri karıştırır. Eren’i devre dışı bırakmak isteyen Tekin’e Aslı da yardım edecektir. Zira Aslı, Eren’i kıskandırmakta sakınca değil, tam tersine yarar görmektedir.
KANAL D / 20.10

‘Pusula’ bu kez Filistin’e bakıyor
MİTHAT Bereket ve ekibinin hazırladığı "Pusula", Filistin’deki durumu ekrana getirecek. Programda, İsrailli askerlerin silahlarına taşlarla karşılık veren ve yaşları 13 ile 17 arasında değişen Filistinli gençlerin öyküsü yer alacak. Politik arenada "barış umudu" olarak değerlendirilen Simon Peres ile Mithat Bereket’in yaptığı röportaj da ekrana gelecek. Çatışmanın ortasına düşen "Pusula" ekibinin elde ettiği görüntüler de yayınlanacak.
NTV / 22.05

Politik gündem
Kanal D Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Özkan ile gazeteci-yazar Cüneyt Arcayürek’in birlikte sundukları ‘Politika Durağı’ bu akşam yine ekranda. Türkiye’nin iç ve dış siyaset gündemini ele alan yapımda, ekonomik kriz ve Kürtçe TV tartışmaları değerlendirilecek.
KANAL D / 23.15