The Others ‘Güle güle’ bayram

‘Güle güle’ bayram

25.02.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’de Kurban Bayramı için eğlenceli bir final var. Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil başrolde...

‘Güle güle’ bayram

‘Güle güle’ bayram

Kanal D’de Kurban Bayramı için eğlenceli bir final var. Emel Sayın ile Mehmet Ali Erbil başrolde...

Aşkım Aşkım
Kanal D’de bayram mönüsü yine eğlence ve komedi üzerine kurulu. Mehmet Ali Erbil ile Emel Sayın hem "Aşkım Aşkım" hem de "Çarkıfeleköle izleyici karşısına çıkıyor.
"Aşkım Aşkım" yeni bölümleriyle ekranda: Mafya babasının gazabından korkan Şener, Gözde’yi Le Şener’e geri getirebilmek için uğraşıyor.
Ali Kapon restorana gelmiş ve Gözde’nin sahneye çıkmasını beklemektedir. Le Şener çalışanları birbirinden ilginç sahne şovlarıyla Ali Kapon’u oyalamaya çalışırken işler iyice karışır. Çünkü dedektifler Ali Kapon’u aramaktadır! n KANAL D / 22.00

Çarkıfelek
"Bayramlık Çarkıfeleköte ise üç ünlü isim yarışacak: Emel Sayın, Alex ve Çağla Şikel... Oryantal Tanyeli ile "Tıpa Tıp Showödan bir adet Ajda ve Muazzez Abacı taklidi de izlemek mümkün. n KANAL D / 20.35

Belgesellerin günü
ÇARESİZ SAATLER:
İkinci Dünya Savaşı’nda Türk diplomatların Yahudi vatandaşların hayatını kurtarmak için verdiği mücadele anlatılıyor. Başar Başarır ve Soner Yalçın’ın editörlüğünde hazırlandı.
CNN TÜRK / 14.05

BELGESEL:
NÂZIM HİKMET: "Nâzım Hikmet" belgeseli ikinci gösteriminin son bölümü ile karşınızda. Şairin Paris’te geçirdiği son yılbaşı ve kendi sesinden 60. yaş gününde yaptığı konuşma var sırada. Metinleri Can Dündar yazdı, özgün müzikleri Fahir Atakoğlu yaptı ve şiirleri Genco Erkal okudu.
CNN TÜRK / 22.05

Dizilerden tam gaz
7 NUMARA:
Rüya’nın kızkardeşi Özge İstanbul’a internette tanıştığı gençle buluşmak için gelmiştir. 20 yaşında olduğunu söyleyen kişi aslında 30 yaşında, evli ve çocuklu bir oto tamircisidir.
TRT 1 / 20.30

ÜVEY BABA:
Halil’in başı dertten kurtulmaz. Avukat Hulki onu öldürtmek için Celal’i tutar.
STAR / 20.30

DELİ YÜREK:
Dizide gerilim giderek tırmanıyor. Yusuf ile Savaş Doğan bir kez daha karşı karşıya gelecekler.
ATV / 20.30

DADI:
Tekrar bölümlerle geliyor dizi. Bu bölümde Melek, Ömer’in itirazına rağmen TV’deki bir yarışmaya katılıyor. Sonra...
SHOW / 20.45

YEDİ TEPE İSTANBUL:
Kayıp olan Ferhan bulunabilecek mi? Mahallelinin çabası ne sonuç verecek? Nilgün’ün endişesi sona erecek mi? Bu gece dizinin önemli sorularına cevaplar bulunacak.
TRT 1 / 21.20