The Others Güzelyurt ‘Telsim’ ile müzikte finale hazırlanıyor

Güzelyurt ‘Telsim’ ile müzikte finale hazırlanıyor

11.04.2017 - 13:00 | Son Güncellenme:

.

Güzelyurt ‘Telsim’ ile müzikte finale hazırlanıyor


Güzelyurt ‘Telsim’ ile müzikte finale hazırlanıyor

MİLLİYET LEFKOŞA
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile Telsim'in işbirliğinde düzenlediği, Telsim Liselerarası Müzik Yarışması’nda yer alan okulların grupları hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Güzelyurt Meslek Lisesi ve Güzelyurt Türk Maarif Koleji, 18 Mayıs’ta sahne alacak. Güzelyurt Meslek Lisesi grubunun sorumlu öğretmeni Selim Soydan, "geçen yıl en iyi erkek solist ödülünü aldıklarını" söyleyerek, bu yıl da farklı kategorilerden ödül almayı planladıklarını ifade etti. Soydan, “Amacımız eğlenmek. Umarım Telsim uzun yıllar yarışmayı devam ettirir" dedi. Güzelyurt Türk Maarif Koleji sorumlu öğretmeni Umut Zeytin ise, "müzik gençlerin zeka ve pratiksel olarak gelişmesini sağladığını" söyledi.

Haberin Devamı

Gençler ne dedi?

Buse Özyaralı Güzelyurt Meslek Lisesi- Piyano: Yarışmaya büyük hedeflerle katıldık. Müziğe olan ilgim ailemden geliyor. Müzik huzur veriyor bize.

Mehmet Solmaz Güzelyurt Meslek Lisesi- Bateri: Yarışmanın, müzik çalışması yapma konusunda motive edici bir tarafı var. Her birimizde çalışma disiplini oluştu.

Meryam Tarkan Güzelyurt Türk Maarif Koleji- Cajun: Müziğin içinde doğdum ve büyüdüm diyebilirim. Küçük yaşta gitar çalmaya başladım. İki yıldır da cajun çalıyorum.

Oğuzhan Buhur Güzelyurt Türk Maarif Koleji Gitar ve Solist: Kendimi göstermek ve geliştirmek için güzel bir fırsat. Profesyonel olarak müzik yapmaya devam etmek istiyorum.

Güzelyurt ‘Telsim’ ile müzikte finale hazırlanıyor