The Others Kıbrıs First FM 21 yaşında

Kıbrıs First FM 21 yaşında

02.11.2016 - 16:56 | Son Güncellenme:

First FM’in 21’inci kuruluş yıldönümü, Bedesten’de düzenlenen resepsiyonla kutladı.

Kıbrıs First FM 21 yaşında

Kıbrıs First FM 21 yaşında

Haberin Devamı

First FM’in 21’inci kuruluş yıldönümü, Bedesten’de düzenlenen resepsiyonla kutladı. Resepsiyon, Birinci Medya Grubu ile First FM’i tanıtım filmi ile başladı; ardından konuşmalar yapıldı. Konuşmaları, First FM Müdürü Serdar Akbey ile Birinci Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci gerçekleştirdi. Gece, Papayorgio String Querter müzik grubu konserinin ardından First FM pastasının kesilmesiyle sona erdi.

Etkinlikte, First FM’in kuruluşuyla ilgili fotoğraflar da sergilendi. First FM Müdürü Serdar Akbey, gecede yaptığı konuşmada, radyonun 21 yıldır Kıbrıs Türk halkına ‘Kıbrıs’ta birinci, Akdeniz’de bir inci’ sloganıyla layıkıyla hizmet vermekte olduğunu söyledi. Yapılan yatırımlarla radyonun stüdyo ve anten sistemlerinin yenilendiğini de belirten Akbey, Kıbrıs Türk halkına bundan böyle daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı


Kıbrıs First FM 21 yaşında

Birinci Medya Grubu Başkanı Tekin Birinci de, 1 Kasım 1996 yılında kurulan First FM’in Kuzey Kıbrıs’ın ilk özel radyosu olduğunu anımsatarak, kuruluşuyla ülkede çok sesliliğe adım atıldığını vurguladı. Ülkede halkın, siyasi partilerin, sendikaların ve sivil toplum örgütlerinin konuşabilmesi adına adım atabilmenin önemine vurgu yapan Birinci, Birinci Medya ile First FM’in bunu başardığını belirterek, bundan sonra kendilerine bayrağı daha ileri taşıma görevi düştüğünü kaydetti. Birinci, Birinci Medya Grubu’nun bundan sonra da çok daha başarılı işlere imza atacağını söyledi. Gecede Birinci Medya Grubu kurucuları da yaptıkları konuşmalarda Kıbrıs Türk halkına başarılı hizmetler sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, destek verenlere teşekkür ettiler.