The Others Komik saatler

Komik saatler

26.03.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin iki komedi dizisi ‘Çekirdek Aile’ ve ‘Aşkım Aşkım’ salı gecelerine taşındı. Sevilen yapımlar peş peşe ekrana gelecek

Komik saatler

Komik saatler

Kanal D’nin iki komedi dizisi ‘Çekirdek Aile’ ve ‘Aşkım Aşkım’ salı gecelerine taşındı. Sevilen yapımlar peş peşe ekrana gelecek

Aşkım Aşkım
Mehmet Ali Erbil ve Emel Sayın’ın yanı sıra kalabalık bir oyuncu kadrosuna dayanan dizide bu kez kalorifer sorunu yaşanıyor. Necati çok uğraşır ama kaloriferi yakamaz. Derken restorana bir müşteri gelir. Üstelik bu adam, kalorifer tamirinden anladığını söylemektedir!
KANAL D / 22.00

Çekirdek Aile
Mazhar Alanson ile Ayda Aksel’in başrollerini paylaştığı "Çekirdek Aile"de Sedat’ın keyfi kaçıyor. Yüksel, devekuşu beslemek için bahçeyi hazırlar. Bu arada eskici gelir ama her şeyi almasına rağmen Sedat’ın yıllar önce çizdiği portreyi beğenmez. Sedat buna çok bozulur.
KANAL D / 20.35

CNN TÜRK’te ‘Hedef 2023’
İki gün sürecek "Yarının Kurulması - Hedef 2023" adlı etkinlik bugün başlıyor. Foruma Cumhurbaşkanı A. Necdet Sezer, Başbakan Ecevit ve Devlet Bakanı Derviş de katılacak. Fatih Terim, Bülent Eczacıbaşı ve Gazi Erçel gibi ünlü isimler, 2023 yılının Türkiye’sini ele alacaklar.

Uzaktan kumanda
kültür.net.trt:
Bugün Aydan Şener’in sunacağı programda karikatürist Nuri Kurtcebe ile bir söyleşi de ekrana gelecek.
TRT 2 / 10.35

Şimdi Reklamlar:
Haftanın konuları arasında "krizin reklam sektörüne etkisi" var. Pınar Süt ve Luna reklam kampanyaları da incelenecek.
CNN TÜRK / 18.30

SoruCevap:
Yavuz Baydar’ın bugünkü konuğu Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Üyesi Rıza Türmen.
CNN TÜRK / 19.05

Bakış:
Emin Pazarcı canlı yayında, "Kriz bitti mi" sorusunu tartıştırıyor.
TV8/21.00

Haber Özel:
Kerimcan Kamal ve arkadaşları, kızına kavuşmak isteyen bir annenin dramını ekrana getirecek. Bir cinayet zanlısının itirafları da var.
KANAL D / 23.15