The Others Mozaik...

Mozaik...

03.09.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mozaik...

Mozaik...


SEZEN Aksu şarkı söyledi, komutanımız "günü yanlış" dedi, sol entelijansiya "mozaik, güller, çiçekler" dedi, MHP cenahından "gitsin de Ermenistan’da konser versin" önerisi geldi! Müzik, mozaik!

ALİ Şen Başkan her yerde. Şimdi onun zamanı. TV8’de Ersan Çelik’in programına bağlandı. Akdeniz havzasında bir ülke olan Türkiye bu bölgede yer alan diğer ülkeler gibi (İtalya, İspanya, İsrail) tez canlıymış, onun için şampiyon yapmayan hocaya fazla takılmıyorlarmış. Barcelona, Real Madrid mesela, çok hoca değiştirmiş. Onun için F.Bahçe’nin durumuna şaşmamak lazımmış. Sayın Şen’e göre Galatasaray farklı. Ama o da az kalsın (Süren döneminde) Fatih Hoca’yı yollama aşamasına gelmiş, son anda vazgeçirilmiş başkan. Yoksa Galatasaray da bu Akdeniz havzasındaki ülkenin takımı gibi hareket edip, her sene hoca değişterecekti Ali Şen’e göre! NTV’de Can Bartu da "İyi çalıştırmayan hoca gider" dedi. Kötü hoca seçiminde yönetimin hatalı olduğunu söyledi ama yineledi; "kötüyse gider"... Anlaşılan Fenerbahçe "her yıl bir hoca" sloganı ile devam edecek.

WASHINGTON gol attı ama Erman Hoca tatmin olmadı. "Maraton"un müdavim futbol yazarlarından Devrim Sağıroğlu, bu Brezilyalı’ya hala güvenmediğini, bunun için UEFA’da üst turlara ve finale gidecek golleri atması gerektiğini söyledi ve ekledi; "O zaman sırtımızda taşırız"... Devrim Ağabey, adam çok ağır. Erman Hoca da sırtında taşımaya hazır. Artık iş Washington’a kalıyor.

BİR Hakan Şükür filmi... Türü dram, yer Star sineması. Filmin özeti; Hakan Şükür’ü neden Galatasaray almadı? Hakan’ı kimler kimler istemiş de o Galatasaray’dan başkası olmaz demiş. Galatasaray üzerinde yeni numaramız belli oldu...

AHMET Çakar futbolun yanı sıra siyaset vs. okur ve anlar. Hakan Şükür’ün "32.Günöde Fethullah Hoca ile ilgili söylediklerinin bu futbolcunun Türkiye’de bundan böyle oynamasını zorlaştırdığını iddia etti. Bunu üstü kapalı söyledi de günlerce gazete sayfalarında TV haberlerinde yer alan hikâye, Turgay Şeren tarafından yeni duyulduğu için "Hemen yarın kasedi aldırtayım izleyeyim" oluverdi. Yer yerinden oynamıştı halbuki!