The Others Pitbull vahşeti

Pitbull vahşeti

27.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Pitbull vahşeti

Pitbull vahşeti


Almanya’da okul bahçesine dalan iki Pitbull, 6 yaşındaki bir Türk çocuğunu öldürdü. Polis, köpeklerden birini vurdu ama diğeri kaçmayı başardı


       Daha önce de bir çok habere konu olmuştu vahşi Pitbull cinsi köpekler. Ya bir insanı ya başka bir köpeği parçalamışlardı. Bu kez iki Pitbull Almanya’nın Hamburg kentinde bir okul bahçesinde oynayan öğrencilere saldırdı.
       Wilhelmsburg semtindeki okulun bahçesinde oynayan öğrencilerin arasına dalan iki Pitbull, Volkan Kaya adlı Türk çocuğunun başını parçaladı. 6 yaşındaki küçük Volkan aldığı darbeler sonucu yaşamını yitirirken köpekler bu kez diğer çocuklara yöneldi. 14 yaşındaki Zeynep Aşıklar adlı öğrenciyi yaralayan vahşi hayvanlar, kendilerine engel olmak isteyen sahipleri İbrahim Külünk’ü de ağır yaraladılar. Olayın duyulması üzerine okula gelen polis, Volkan’ı parçalayan köpeği tabancayla vurarak öldürdü. Ancak diğer köpek kaçmayı başardı.

‘Birden saldırdılar’

       Gözlerinin önünde arkadaşı vahşi köpeklerce parçalanan bir öğrenci, olayı şöyle anlattı: “Bahçede oynuyorduk. Birden çalıların arkasından iki köpek koşmaya başladı. Volkan’a saldıran köpekler onu kafasından tuttu. Köpeklerin sahibi peşlerinden koşuyordu, Volkan’ı onların elinden almaya çalıştı ama köpekler ona da saldırdı. Bu arada arkadaşımız Zeynep’i de ısırdılar. Benim de üzerime saldırdılar ama ben kaçtım."
       Olayı duyan küçük Volkan’ın annesi Ayfer ve babası Celil Kaya şok geçirirken, amcası Metin Kaya, polislerin önlem almakta geciktiğini iddia ederek şunları söyledi: “Kendi karınlarını doyurmaktan aciz insanlar köpek besliyor. Bu ilk değil. Bunlar daha önce de bir çocuğu yaralamıştı. Önlem almak için mutlaka birinin ölmesi mi gerekiyordu."
       Bu arada, olay yerine gelen bazı Almanların, “Köpekler saldırgandı, sahipleri de hiç ilgilenmiyordu. Neticede bir Türk çocuğu bu nedenle hayatını kaybetti" sözleri üzerine kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Polis, Türkleri ve Almanları herhangi bir olay yaşanmadan dağıttı.


Yazarlar