The Others Polisin yeni 'öğrencileri'!

Polisin yeni 'öğrencileri'!

08.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Polisin yeni 'öğrencileri'!

Polisin yeni öğrencileri


ELVAN EZBER İstanbul


       İstanbul'un çeşitli semtlerinde önceki gün yapılan operasyonlarda 'ele geçirilen' yabancı uyruklu hayat kadınları Emniyet Müdürlüğü'ne bir okul servisiyle taşındı.
       İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekiplerine önceki gün yine olağan bir 'ihbar' geldi: "Aksaray ve Laleli civarındaki hotel ve eğlence yerlerinde fuhuş yapılıyor."
       Hemen operasyona başlandı ve fuhuş yaptığı belirlenen Romanya, Ukrayna ve Moldovya uyruklu toplam 30 hayat kadını apar topar gözaltına alındı.
       ancak, yakalananları sorgulamak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürmek isteyen polis, bu kez her zaman kullandığı 'taşıma' araçlarını kullanmadı.
       Polis, tek sıra haline soktuğu hayat kadınlarını yanlarındaki bavullarla birlikte, Osmaniye İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi yazılı okul taşıtına doldurdu. Hayat kadınlarını otobüsle şubenin kapısına kadar götüren polis, gözaltına alınanlar fazla olduğu için okul servisini kullandığını belirtti. Hayat kadınlarının emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği belirtildi.