The Others ‘TRT’vole

‘TRT’vole

06.02.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Devlet televizyonu TRT de magazin programı yayınlamaya hazırlanıyor

‘TRT’vole

‘TRT’vole

Devlet televizyonu TRT de magazin programı yayınlamaya hazırlanıyor

MEMETCAN DEMİRAY

Özel kanallarda bolca yer alan magazin programlarına bir yenisi ekleniyor. Ama bu kez durum farklı, çünkü "Spot Magazin" adlı program devlet televizyonu TRT için hazırlanıyor.
Vehbi Dinçcan ve ekibinin hazırladığı programın yapımcısı Ebru Sarıkurt, "özel hayatlara karışmayan, düzgün bir magazin programı" yapacaklarını söyledi. Sosyetik müzayedelerden konserlere kadar birçok habere yer vereceklerini belirten Sarıkurt, sunuculuk için eski bir milli voleybolcunun düşünüldüğünü söyledi.
TRT Genel Müdürü Yücel Yener ise programı TRT İstanbul Müdürlüğü’nün talep ettiğini belirterek "Özel kanallardaki gibi olamaz. TRT’ye uygun olursa yayınlarız" diye konuştu.

Dram, komedi, macera
Böyle mi Olacaktı?:
Şebnem, Murat’ı arayıp onu kızını öldürmekle tehdit eder ve yanına çağırır.
ATV / 20.30

Tatlı Hayat:
Kayınvalidesi, İhsan’ın ilk nişanlısı Nihal’i yemeğe davet edince Sevinç çileden çıkar.
SHOW TV / 22.00

Kobra Takibi:
Tom’un eski ortağı bir soygunda öldürülür. Tom ve Semih katillerin peşine düşer.
KANAL D / 22.40

Uzaktan kumanda
Medikal:
Leyla Ataman’ın sağlık rehberinde konu "safra yollarında oluşan tıkanıklıklar ve pankreas rahatsızlıkları". Konuk ise Prof. Dr. Ali Emre. CNN TÜRK / 10.45

Bir Demet Tiyatro:
Mükremin, Lütfiye, Burhan Bey, Telviye Hanım yani Çıtır ailesi yeniden ekranda. Yeni bölümlerde, Çıtır’lar, eski mahalleye dönüş yapıyorlar.
STAR / 22.00

Ankara Kulisi:
Fikret Bilâ, Sedat Ergin ve İsmet Berkan, politikada yapılan pazarlıkları, kararların perde arkasını irdeliyorlar.
CNN TÜRK / 22.05

Yaşamın Kıyısında:
Mahmut Övür ve ekibinin hazırladığı program, Orhan Pamuk’un "Kar" kitabına mekân olan Kars’tan insan manzaraları yansıtıyor.
ATV / 23.30

Derin Haber:
Haluk Şahin bu hafta AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD gezisinin medyada işlenişini masaya yatıracak. Konukları Prof. Dr. Nur Vergin ve gazeteci yazar Fehmi Koru.
TV8 / 23.00

Kuliste kavga var
PETEK Dinçöz’ün Günay’daki gala gecesinde kuliste yaşanan Gülben Ergen - Esra Özmen kavgası, magazin dünyasında başlayan "kıro"luk tartışması, "Yeşil Işıkötaki "dublör" bilmecesi Müge Anlı Akdağ’ın sunduğu "Magazin Döden birkaç konu başlığı...
KANAL D / 23.45