Ekonomi THY’den ‘Lego’lu film

THY’den ‘Lego’lu film

03.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

THY’den ‘Lego’lu film

Türk Hava Yolları’nın (THY) dünyaca ünlü Lego figürlerinin rol aldığı yeni uçak içi emniyet filmi, uçaklarda ve online kanallarda yayınlanmaya başlandı. Yeni emniyet filmi, THY’nin Warner Bros. ve Lego ile yaptığı işbirliği sonucu hazırlandı. İlk Lego emniyet filmi olan videoda, yolcuların uymaları gereken emniyet prosedürleri şarkılar ve danslar eşliğinde eğlenceli ve esprili bir dille anlatılıyor. THY, uçak içi eğlence sisteminde farklı dillerde yer alan sayısız filmler, TV şovları, müzikler ve oyunların yanı sıra yeni emniyet videosuyla da yolcularını bilgilendirirken eğlendirmeyi amaçlıyor.

Haberin Devamı

‘Keyifle izlesinler’

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Emniyeti en üst seviyede tutan küresel bir havayolu olarak, her kuşağa erişebilen eğitici ve eğlendirici temaları ile yeni uçuş güvenliği videomuzu, çocuk ve yetişkin tüm yolcularımızın keyifle izlemesini diliyoruz” dedi. Warner Bros. Pictures Group ve Warner Bros. Home Entertainment Global Pazarlama Başkanı Blair Rich ise “THY ile yeniden çalışmaktan ve onları renkli LEGO Movie dünyasına dâhil ederek dünyalarımızı keşfetmelerinden heyecan duyuyoruz” diye konuştu.

3 milyon parça kullanıldı

‘Lego’ filminden esinlenen emniyet filminin hazırlanmasında 16 kişilik bir prodüksiyon ekibi görev aldı. 950 günden uzun süren çalışmalarda uzmanlar, sahneleri hayata geçirebilmek için 3 milyon adet Lego parçası kullandı. THY’nin filosunda yer alan 15 farklı uçak modelinin belirgin emniyet özellikleri için filmin hem İngilizce hem Türkçe olarak 30 farklı versiyonu üretildi.