Gündem TOGEMDER’in eğitim hizmeti sürüyor

TOGEMDER’in eğitim hizmeti sürüyor

28.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), “Anasınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında hayırseverler tarafından Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaptırılan anaokulunun açılışını yaptı.

TOGEMDER’in eğitim hizmeti sürüyor

Açılışta konuşan TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, “Milli Eğitim’imize 700’e yakın okul armağan etmenin kıvancı içindeyiz” dedi. TOGEMDER’in “Anasınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında hayırseverler Aynur Akbalık, Ayşe Erbalıcı, Ayşe Kaya, Ayşe Uğuz, Ayten Kolunsağ, Çiğdem Kamer, Dilek Soysal, Fatma Doğan, Gül Kamar, Kübra Saruhan, Leyla Akdağ, Mine Geylan, Nihayet Küçük, Nuran Çelik, Özen Kuzu, Özlem Nebati, Reyhan Kalyoncu, Seher Aydınlar, Sibel Kaya, Şenay Çelik, Tuğba Gürsoy, Zehra Büyükekşi, Zeliha Kavuncu, Zerrin Ziylan, Zeynep Öztürk ve Ahmet Tatlıcı’nın eşi merhum Zafer Tatlıcı adına Viranşehir’de yaptırılan anaokulunun açılışı yapıldı. Açılışa Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer ve eşi, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve eşi Hasan Gülbaran ile hayırseverlerin yanı sıra il ve protokolü katıldı. Şanlıurfa İl Mill Eğitim Müdürü Metin İlci’nin konuşması ile başlayan program öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran’a tüm hayırseverler adına teşekkür belgesi takdim etti.

Haberin Devamı

‘700 okul’
TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran yaptığı konuşmada, “Varoluş misyonu toplumsal dayanışmaya katkıda bulunmak olan TOGEMDER’in en önemli önceliği ihtiyaç sahibi çocuklarımız ve onlara sağlanacak eğitim olanakları olmuştur. Derneğimiz kurulduğu yıldan bu yana ülkemizin dört bir yanındaki eğitim imkanları kısıtlı alanların tespitini yaparak, okul öncesi eğitim birimleri kazandırılmasına aracılık etmektedir. ‘Anasınıfsız Okul Kalmasın’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, bağışçılarımızın kıymetli katkıları ile milli eğitime 700’e yakın okul armağan etmenin kıvancı içindeyiz” dedi.