Konya TORKU KONYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TORKU KONYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

15.09.2015 - 18:50 | Son Güncellenme:

.

TORKU KONYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik direktör Aykut Kocaman gözetiminde yapılan antrenmanda Osmanlıspor maçında ilk 11’de oynayan oyuncular sahada çalışırken diğer oyuncular salonda çalışmalarını sürdürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra iki grup halinde ayak tenisi oyunuyla sürdü.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Torku Konyasporlu kaleci Serkan Kırıntılı, Osmanlıspor karşısında alınan galibiyetle ilgili, “Sezon başından bu yana beklediğimiz bir galibiyet oldu. Deplasmanda olması ayrıca sevindirici oldu. İlk 3 puanımızı almış olduk. Bu hafta yine bir deplasman maçıyla Sivasspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bugün itibariyle Osmanlıspor galibiyetini unutup Sivasspor maçına odaklanmış bulunmaktayız. İnşallah oradan da puan ya da puanlarla ayrılarak istediğimiz seviyeye ulaşmak istiyoruz. Bunu zaten yapacak gücümüz ve kalitemiz var” dedi.
Osmanlıspor maçında ilk kez kaleyi korumasıyla alakalı ise Serkan Kırıntılı, “Sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçirdim. Oynamayı bekliyordum. Kendimi hep hazır tuttum. Hocamda bana görev verdi. Bende elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Yapabildiysem ne mutlu bana” diye konuştu.
Takımdaki kaleciler arasında güzel bir rekabet olduğunu dile getiren Kırıntılı, “Kime şans gelse iyi değerlendirecektir. Osmanlıspor maçında bana şans geldi. İnşallah bunun devamı gelecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.