Geri Dön

Tost ekmeğinde mantar strogonof tarifi

Tost ekmeğinde mantar strogonof yılbaşı için lezzetli bir aperatif olacak...

Tost ekmeğinde mantar strogonof tarifi
  • Ocakta
  • 2 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

Kestane mantarı
Tereyağı
Çavdarlı tost ekmeği
Taneli hardal
Krema
Frenk soğanı
Karabiber
Tuz

Tost Ekmeğinde Mantar Strogonof Nasıl Yapılır?

Tereyağı ve ince doğramış olduğunuz mantarları tavaya alıp yüksek ateşte kavurun.

Tost ekmeklerinin üzerine isteğe bağlı olarak tereyağı sürüp kızartın.

Mantarlı karışıma hardal, krema, tuz ve karabiber ekleyin.

Tost ekmeklerini servis tabağına alıp, mantarlı karışımı üzerine pay edin.

Taze çekilmiş karabiber ve Frenk soğanı ile süsleyin.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber