Dünya Trump'ın korumalarıyla ilgili flaş iddia

Trump'ın korumalarıyla ilgili flaş iddia

23.01.2017 - 15:18 | Son Güncellenme:

Dünyanın merakla beklediği ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın yemin töreniyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Trump'ı koruyan özel ajanlardan biri sahte bir kol takıyordu.

Trumpın korumalarıyla ilgili  flaş iddia

ABD'nin yeni Başkanı Donald Trump'ın yemin töreni öncesi ailesiyle birlikte Washington sokaklarında binlerce kişiyi selamlamasından günler sonra ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Trump'ın eşiyle araçtan inip birlikte ABD'lileri selamladığı sırada arkalarında yürüyen Amerikan Gizli Servisi ajanlarından birinin sağ kolu hiç kıpırdamıyordu. Metrelerde dakikalarca süren yürüyüş boyunca parmaklarında bile en ufak bir oynama olmamıştı.

İşte bu durum müthiş bir iddiayı gündeme getirdi. O da Trump ve ailesini koruyan ajanların sahte kol taktiği uyguladığı yönündeydi.

Söz konuus sahte kol dışarıdan gelecek herhangibir suikast grişimine karşı alınan bir tedbirdi. Ajanın gerçek sağ kolu kabanın içinde ve otomatik olarak ateş etmeye ayarlanmış bir biçimde bir silaha bağlı duruyordu. Ajan olası bir saldırıya karşı her an tetikte bekliyordu.