Gündem Tüm bankalar için kredi notu öğrenme ve kredi hesaplama işlemleri burada!!

Tüm bankalar için kredi notu öğrenme ve kredi hesaplama işlemleri burada!!

12.02.2016 - 00:04 | Son Güncellenme:

Neredeyse tüm banka artık ister bireysel ister kurumsal birçok şekilde vatandaşlara kredi imkanı sunuyor. Ancak kredi hesaplamadan önce kredi notunuzu öğrenmelisiniz. Ayrıntılar haberimizde.

Tüm bankalar için kredi notu öğrenme ve kredi hesaplama işlemleri burada

İnsanların nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için günümüzde banka ve özel kredi kuruluşları tarafından sunulan kredi destek hizmetleri bulunuyor. Sadece Türkiye’de milyonlarca vatandaşın tercih ettiği banka ve özel kredi kuruluşlarının kredi hizmetleri insanların yaşamlarının farklı alanlarındaki ani nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak sunuluyor. Özellikle ihtiyaç kredisi, ev kredisi, araba kredisi, tatil kredisi, yılbaşı kredisi, yatırım kredisi ve daha pek çok farklı alandaki ihtiyaca yönelik olarak düzenlenen kredi hizmetleri banka ve özel kredi kuruluşları tarafından kurumsal veya bireysel alanda sunuluyor. Bu durum kredi çeşitliliğinin oluşmasına yol açarken en doğru kredi seçimi için kredi hesaplama yapılması gerekiyor.

Haberin Devamı


Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.


KREDİ NOTU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!


KREDİ HESAPLAMA İÇİN TIKLAYINIZ!


Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her banka ve özel kredi kuruluşu tarafından sunulan kredi destek hizmetleri özellikle farklı geri ödeme koşulları ve faiz oranları ile belirlendiğinden en ekonomik ve en ideal kredinin seçilmesi ekonomik kredi destek hizmetinden faydalanabilme fırsatı sunar. Kredi destek hizmetleri kapsamında Findeks tarafından internet üzerinde online kredi hesaplama hizmeti sunuluyor. Özellikle vatandaşın son derece pratik ve kolay bir şekilde kredi hesaplamalarını yapabilmesine yardımcı olan online kredi hesaplama hizmeti vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılıyor.

Findeks kişilerin bankalardan alacağı kredi öncesinde gerekli olan kredi notu öğrenme işlemini online olarak yapma imkanı sunuyor. Dijital platform üzerinden tarafından sunulan bu online kredi hesaplama hizmeti ile birlikte banka ve özel kredi kuruluşlarının sunmakta olduğu kredi hizmetlerinin içerisinden kendisi için en uygun olan krediyi internet kolaylığında belirleyebilmesine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Artık internete erişim sağlanabilen her yerden sadece dakikalar içerisinde kredi notunu öğrenebilir ve kredi hesaplamalarını gerçekleştirebilirsiniz. Dijital platform üzerinde kredi notu sorgulama işlemi için gerekli olan üyelik işlemlerini sayfa içerisindeki ‘giriş’ sekmesinden ulaşılan giriş ekranında ‘yeni üyelik’ seçeneğiyle üye olma sayfasına ulaşılabiliyor. Bu sayfa içerisinde normal üyelik ve mobil imza üyelik şeklinde iki seçenekten herhangi birini kullanarak sistem üyeliği yapılabiliyor. Normal üyelik işlemleri ‘T.C. kimlik numarası’, ‘e-posta’, ‘doğum tarihi’, ‘çalışma şekli’, ‘eğitim durumu’ gibi genel bilgilerden oluşan 5 aşamalı üyelik sayfasının doldurulması gerekiyor. Mobil imza ile üyelik işlemleri için ise Turkcell ve Avea operatörlerinden herhangi birisinden mobil imza hizmeti alarak ve kimlik bilgilerini girerek, üye olunabiliyor.

Bankalar ve özel kredi kuruluşları tarafından verilmekte olan kredi hizmetlerinden yararlanabilmek için vatandaşın öncelikli olarak kredi notunun düzgün olması gerekiyor. Findeks kredi notu sorgulama hizmetini kullanarak, banka sistemlerinde kredi notunun ne kadar olduğunu en güncel hali ile öğrenebilmek mümkün olduğundan sıklıkla kullanılıyor. Böylelikle internet hız ve kolaylığında kredi notunu öğrenebilmek ve kredi hesaplamalarını kolay bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor.