Teknoloji Tüm iPhone'ların Kameraları Karşı Karşıya!

Tüm iPhone'ların Kameraları Karşı Karşıya!

24.09.2014 - 15:06 | Son Güncellenme:

Apple’ın akıllı telefon ailesi iPhone’ların kamera performansı karşılaştırıldı! Dünden bugüne tüm iPhone modelleriyle çekilen fotoğraflar ilk kez yan yana...

Tüm iPhoneların Kameraları Karşı Karşıya

Akıllı telefon pazarının en eski hatta ilk kabul edilen dokunmatik ekranlı telefonu iPhone 1(2G), Apple’ın ilk gözağrısı olmakla beraber kamera ve müzik çalar konusunda da iddialı bir çıkış yakalamıştı. Rekor satış rakamlarına kısa sürede ulaşan iPhone 1, iOS 1’in de verdiği kamera deneyimiyle popüler olmayı başarmıştı.

Haberin Devamı

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın kamera lenslerinin iPod Touch modellerinde olduğu gibi biraz çıkık olması, kullanıcı tarafında çizilebilme korkusunu ortaya çıkarmıştı. Apple tarafından gelen açıklamada, safir camın kullanıldığı kamera lensi, tüm zamanların en iyi iPhone modellerinde yani iPhone 6 ve 6 Plus’ta kullanıldığı paylaşılmıştı.

Fotoğrafçı Lisa Bettany, iPhone 6 Plus ve iPhone 5C haricindeki tüm iPhone modelleriyle aynı görüntüyü eşzamanlı olarak fotoğrafladı. Odaklama, genel fotoğraf keskinliği, renk üretimi ve ışık yansıması konusunda ilk iPhone modelinden iPhone 6’ya kadar inanılmaz teknolojilerin uygulandığı, yan yana konumlandırılmış görsel ile gözler önüne seriliyor.