TV-Rehberi Fi dizisi televizyona geliyor

Fi dizisi televizyona geliyor

17.08.2017 - 15:01 | Son Güncellenme:

Fi dizisi için müthiş bir iddia ortaya atıldı.İnternet üzerinden yayın yapan PuhuTV’de yayınlanan Fİ dizisinin önümüzdeki sezon televizyon ekranlarında olacağı söyleniyor. Fİ dizisindeki erotik sahnelerin, televizyona uygun hale getirilmesi için iki kez çekildiği ortaya çıktı. Hatta diziyi yayınlayacak kanalın bile belli olduğu iddia ediliyor.

Fi dizisi televizyona geliyor

dizisindeki erotik sahnelerin, televizyona uygun hale getirilmesi için iki kez çekildiği ortaya çıktı. Hatta diziyi yayınlayacak kanalın bile belli olduğu iddia ediliyor. PuhuTV’de yayınlanan Fİ, kısa bir süre önce final bölümünü yapmış ve bir sonraki sezonun çekimlerine başlandığı belirtilmişti. Eylül ayında yayınlanması beklenen dizinin yeni sezonu heyecanla beklenirken bugün müthiş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Milliyet yazarı Sina Koloğlu’na göre Fİ’nin özellikle sansasyonel sayılabilecek erotik sahneleri, TV’ye uyarlanması için iki kez çekiliyor. Bunun sebebi ise dizinin Show TV tarafından alınması.

Diziyi izleyenler bilirler, erotik sahneler TV’de sansürlense dahi yayınlanmayacak kadar çıplaklık içeriyor. Bu sebeple şu sıralar yeni sezon için çalışmalarına devam eden dizinin oyuncuları, TV yayın şartlarına uygun olması sebebiyle bu sahneleri iki kez çekiyorlar; birincisi PuhuTV, diğer ise -eğer iddialar doğruysa- Show TV için.