Teknoloji Üç arka kameralı Huawei Mate 20 Pro'nun basın görselleri ortaya çıktı

Üç arka kameralı Huawei Mate 20 Pro'nun basın görselleri ortaya çıktı

25.09.2018 - 12:16 | Son Güncellenme:

Huawei, 16 Ekim'de Leica imzalı üç arka kameralı Mate 20 Pro ile Mate 20 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun basın görselleri ise Alacakaranlık, Mavi ve Siyah renkleri ortaya çıkarıyor.

Üç arka kameralı Huawei Mate 20 Pronun basın görselleri ortaya çıktı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Huawei, 16 Ekim'de yeni amiral gemisi serisi Mate 20'yi tanıtacak. Şimdiyse Mate 20 Pro’nun basın görselleri ortaya çıktı. Mate 20 Pro, Leica imzalı üç arka kameraya sahip olacak.

Alacakaranlık, Mavi ve Siyah renklerin dışında telefonun Yeşil renk varyantının da bulunması bekleniyor. Mate 20'deki su damlası çentiğine kıyasla büyük bir çentikle karşıyayız. Burası, muhtemelen 3D yüz kilidini açmak için sensörleri barındırıyor.

Üç arka kameralı Huawei Mate 20 Pronun basın görselleri ortaya çıktı

F / 1.8 ila f / 2.4 diyafram kameralara ek olarak, telefonun geniş açılı üçüncü kamera ile geldiği söyleniyor. Ancak telefonun P20 Pro gibi 40-megapiksel sensörle gelip gelmeyeceği belli değil. Cihazda 5x kayıpsız zoom olması bekleniyor.

Telefon, Android 9.0 (Pie), kablosuz hızlı şarj desteği ile birlikte 4,200mAh batarya, EMUI 9, 6.3 inç Full HD+ AMOLED ekran ve Kirin 980 SoC işlemciyle desteklenecek. Ekran içi parmak izi tarayıcısı da içerebilir.

Haberin Devamı

İddialara göre Huawei Mate 20 serisinin Freebuds 2 Pro kulaklıkları kablosuz olarak şarj edebilecek. Kulaklık kutusunu Mate 20 serisinin üzerine koyduğunuzda cihaz şarj olmaya başlayacak.