The Others Üç günlük gezi düzenlenecek

Üç günlük gezi düzenlenecek

18.03.2016 - 23:55 | Son Güncellenme:

Finike Kaymakamlığı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla, ilçede yaşayan gazi ve şehit yakınlarına yönelik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) gezisi düzenlenecek

Üç günlük gezi düzenlenecek

Üç günlük gezi düzenlenecek

Haberin Devamı

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA

Finike Kaymakamlığı, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla, ilçede yaşayan gazi ve şehit yakınlarına yönelik Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) gezisi düzenlenecek. Finike Kaymakamlığı tarafından, ilçedeki 15 gazi ile 6 şehit yakınına yönelik 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 3 gün sürecek KKTC gezisi düzenledi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gonca Çetiner ile kaymakamlık personelinin eşlik edeceği gezide, gazi ve şehit yakınları, Girne Kalesi, Şehitlik ve Açık Tank Müzesi, Mavi Köşk, müzeler, Lefkoşa surları, Büyükhan ile Selimiye Camisi’ni ziyaret edecek. 20- 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek gezi öncesi gazi ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen Kaymakam Mesut Yakuta, gazilerin, uğrunda savaştıkları toprakları yakından görmelerini istediklerini kaydetti. Gaziler, Kaymakam Yakuta’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.