Dünya Üçü bir arada güvenlik sistemi

Üçü bir arada güvenlik sistemi

19.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Parmak izi, yüz ve göz tarama sistemini bünyesinde barındıran Dermalog ABIS sistemi, 14 saniyede bütün Çin nüfusunun yüz taramasını yapabiliyor...

Üçü bir arada güvenlik sistemi

Almanya’nın en büyük yazılım şirketlerinden biri olan Dermalog kimlik sistemi, geçtiğimiz günlerde ABIS isminde yeni geliştirdikleri üstün korumalı biyometrik sistemlerini tanıttı. Şirket kurucusu ve genel müdürü Günther Mull yeni ABIS (Otomatik Biyometrik Tanımlama Sistemi) hakkında “birçok biyometrik kimlik tarama yöntemi birleştirilebiliyor ve özelleştirilebiliyor” ifadelerini kullandı. Aynı anda parmak izi, yüz ve göz irisini tarayan yeni üç boyutlu güvenlik sistemlerinin, çoklu kimlik kombinasyonu sayesinde kimlik sahtekarlığına karşı önemli bir katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Haberin Devamı

Dermalog ABIS kimlik sistemi güvenli olmasının yanı sıra alanındaki en hızlı veri tarama özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Yeni yüz tanıma sistemi saneyide 100 milyon veriyi analiz edederek, hedef yüzü eşleştirme yapabiliyor. Bu 1.4 milyar nüfusa sahip olan Çin’deki tüm vatandayların yüz taramalarının 14 saniye içinde yapılması anlamına geliyor.