Gündem Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti! Babası konuştu...

Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti! Babası konuştu...

01.11.2017 - 21:40 | Son Güncellenme:

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan Cem Korkmaz intihar etti. Ünlü oyuncu Muhittin Korkmaz'ın oğlu olan Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'te cep herkülü lakabıyla yer almıştı. Cem Korkmaz'ın  Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alındı. Oyuncunun babası Muhittin Korkmaz gazetecilere yaptığı açıklamada 'büyük acı yaşıyorum, canımı kaybettim' dedi.

Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti Babası konuştu...

Cenazeyi yakınlarıyla almaya gelen oyuncunun babası Muhittin Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, evladını, canını kaybettiğini belirterek, büyük acı yaşadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Korkmaz, oğlunun ölümüne ilişkin sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu ifade ederek, bu tür paylaşımlardan üzüntü duyduklarını söyledi.

Oğlunun cenazesini bugün Bursa'ya götüreceklerini kaydeden Korkmaz,defin işlemlerinin de yarın yapılacağını bildirdi.

Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti Babası konuştu...


Olay

Cem Korkmaz'dan uzun süre haber alamayan yakınları dün polise haber vermişti. Çilingir yardımıyla Üsküdar'daki Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak'ta bulunan eve giren sağlık ve polis ekipleri, Korkmaz'ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. İntihar ettiği belirtilen Korkmaz'ın cesedi, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Sanatçı Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni de olan Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla sinema filminde de rol almıştı.

Haberin Devamı

Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti Babası konuştu...

CAN YILMAZ: HABER MAALESEF DOĞRU

Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Şahan Gökbakar sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna.Anlayamıyorum!!! Acılı…" dedi.

CEM KORKMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu Cem Korkmaz, ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi aldı. Ünlü Youtuber, sunucu ve oyuncu kimliği ile tanınan isim birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı. Recep İvedik 4 filminde de Şahan Gökbakar ile aynı karelerde yer alan ünlü isim, A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Diğer Yarım, Bizim Ev gibi yapımlarda ismini duyurdu.