Teknoloji Ünlü YouTuber'lar evlerinde silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi

Ünlü YouTuber'lar evlerinde silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi

14.02.2018 - 11:12 | Son Güncellenme:

YouTube'ta Slow Mo Guys'ın yıldızlarından Gavin Free ve kız arkadaşı Megan Turney, evlerine giren bir silahlı saldırgan tarafından tehdit edildi. Olayın polise bildirilmesinden sonra saldırgan öldürüldü.

Ünlü YouTuberlar evlerinde silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

YouTube yıldızı Gavin Free ve kız arkadaşı Megan Turney, evlerine gelen silahlı bir hayranları tarafından ölümle tehdit edildi. Yatak odalarındaki dolaba saklanan çift, gizlice 911’i arayarak polise ihbarda bulundu. Ekip aracı olay yerine gelince Christopher Giles kaçmaya çalıştı. Kaçarken polise ateş açan saldırgan, çatışma sırasında hayatını kaybetti.

Giles'in Turney’in YouTube videolarını izledikten sonra 11 saat arabayla yol katettiği ve Turney’in evine ulaşınca camı kırarak içeriye girdiği belirtildi. 26 Ocak Salı günü yaşanan olay yeni duyuruldu.

Ünlü YouTuberlar evlerinde silahlı bir saldırgan tarafından tehdit edildi

Saldırgan Christopher Giles'in yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu açıklandı. Austin polisi, Christopher Giles adlı kişinin Meg Turney'i takıntı haline getirdiğine belirtti. Giles'in sık sık Turney'nin videolarını izlediği söyleniyor.

Haberin Devamı

Daha sonra Giles'in evinde arama yapan dedektifler, onun video oyunlarına hevesli olduğunu ve YouTube'tan oyun videoları izlediğini tespit etti. Saldırganın evinden iki cep telefonu, bir dizüstü bilgisayar, iki tablet ve bir Xbox oyun konsolu çıkartıldı.

Olay sırasında Turney veya Free zarar görmedi.