Ege ‘Uşak fark edilecek’

‘Uşak fark edilecek’

20.10.2017 - 03:21 | Son Güncellenme:

Uşak Belediyesi ile Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı.

‘Uşak fark edilecek’

Uşak Belediyesi ile Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında Uşak Belediyesi’nce üniversitenin içinde gerek asfalt ve gerekse çevre düzenlemesi yapılacak. Öte yandan protokol kapsamında Uşak Üniversitesi Şehit Ömer Halisdemir Basketbol Salonu’nda Muratbey Uşak’ın kullanımı konusunda prensipte anlaşıldı.

Haberin Devamı

‘Güzel işbirliği’

Uşak Belediyesi üniversitedeki çalışmalarıyla yerleşkeye ayrı bir değer kazandıracak. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Uşak’ın değer kazanması ve üniversitemizin güzelleşmesi adına bir protokol imzaladık. Üniversitemizin girişinde bulunan kısımları düzeltme, ihtiyaç duyduğu asfaltları atma, bahçe düzenlemelerinde yardımcı olma konusunda bir protokol imzaladık. Aynı zamanda basketbol takımımızın da Uşak Üniversitesi’ne ait basketbol salonunu kullanması konusunda da prensipte anlaştık” dedi.
Protokolün şehre hayırlı uğurlu olmasını dileyen Cahan, “Ortak akıl iradesi doğrultusunda hem şehrimiz, hem üniversitemiz, iş birliklerimiz ile daha güzel noktalara gelecek. Üniversitemizin bulunduğu konum, mahiyeti bizleri mutlu ediyor. Güzel bir iş birliği oldu. Biz sayın hocamıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran da imzalanan anlaşmanın pek çok kişiyi mutlu edeceğini, ihtiyaçların bu protokol ile giderilmiş olacağını belirtti.

Haberin Devamı

6 bin 384 kişi istihdam edildi

UŞAK İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun bu yılki 4. olağan toplantısında konuşan Vali Salim Demir, kentte istihdamın arttırılmasına yönelik 48 kurs açtıklarını belirtt. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Demir, İŞKUR’a müracaat eden 6 bin 384 kişiye, özel sektörde iş bulunduğunu kaydetti.