Ege 'Uşak’ı ortak akıl yönetiyor'

'Uşak’ı ortak akıl yönetiyor'

29.11.2017 - 01:36 | Son Güncellenme:

Kent merkezinde birçok projeyle her bölgede varlığını sürdüren Uşak Belediyesi, ilçelerdeki eksiklikleri de bir bir gidermeye çalışıyor

Uşak’ı ortak akıl yönetiyor

Ortak akıl ve dayanışma kültürünü ortaya koydukları çeşitli iş birlikleriyle yaşatan Uşak Belediyesi, bu kez Karahallı Belediyesi ile yol yapımı ve kaldırım düzenlemesi konularında gerçekleştirdikleri protokol kapsamında ilçenin sorunlarına birlikte çözüm getiriyor.

Haberin Devamı

40 kişilik ekiple ve 24 araçlık iş makinesi gücüyle yürütülen çalışmalarda, 5 günde 3 kilometrelik asfalt serim çalışması gerçekleştirildi. Zemin sağlamlaştırma işleminin yapıldığı çalışmalar, ilçenin üç farklı noktasında tamamlandı. Yeni Devlet Hastahanesi önünü, TOKİ’ye çıkış yolunu ve Karbasan Mahallelerini kapsayan işbirliğinde sona gelindi.

‘Güçlü filo’ vurgusu

Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, “Uşak Belediyesi ihtiyaç olduğunu belirlediğimiz üç bölgede asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yepyeni bir görünüm ve konfora kavuşan yeni yollarımız nedeniyle çok mutluyuz. Belediyemize desteklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. Uşak Belediyesi’nin çok güçlü bir filoya sahip olduğu vurgusu yapan Başkan Nurullah Cahan ise, “Aynı anda 9-10 farklı bölgede çalışma yapabilme kapasitesine sahibiz. Merkezimizdeki, üniversitemizdeki, ana cadde ve güzergahlarımızdan ara sokaklara kadar tüm kentte çalışmalarımız sürüyor. Aynı anda da Karahallı ilçemizde de hizmet adına biz varız. Bu yola Uşak’ın tamamına hizmet götürme amacıyla çıktık” şeklinde konuştu.