Gündem Uyuşturucu operasyonuna giden polisler kaza yaptı!

Uyuşturucu operasyonuna giden polisler kaza yaptı!

29.06.2018 - 17:05 | Son Güncellenme:

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştireceği uyuşturucu operasyonuna destek için Çorlu'dan gelen ekibin bulunduğu aracın karıştığı kazada 3 polis memuru  yaralandı.

Uyuşturucu operasyonuna giden polisler kaza yaptı

Tekirdağ Çorlu Emniyet Müdürlüğü narkotik ekibinden 3 kişi, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu ve Zafer mahallelerinde gerçekleştirilmesi planlanan uyuşturucu operasyonu için yola çıktı.

Haberin Devamı

Ekibin bulunduğu araç, kent girişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak önce orta refüje ardından da karşı şeride geçerek yön tabelasına çarptı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan aracı kullanan Emrah Girgin ile diğer polis memurları Erdem Toprak ve Serkan Bulut, ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştıram Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı polislerden Serkan Bulut'un durumunun ağır olduğu bildirildi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, hastaneye giderek polis memurlarının durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ İl Sağlık Mürüdürü Cengiz Becerir, Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde bulunan polis memurunun kalçasında çatlak olduğunu vurgulayarak, "Genel durumu iyi, servise alındı. Buradaki iki polis arkadaşımız var. Birinin belinde kırık, idrar yolunda bir kanaması bulunuyor, müdahale edildi." dedi.

Haberin Devamı

Ağır yaralı olan polis memurunun ameliyata alındığını aktaran Becerir, "Arkadaşımızın kafasında darbe var. Beyin cerrahisi ameliyata aldı. Beyin kanaması bulunuyordu. Kanamayı boşalttık. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Şu an yoğun bakıma alındı. Durumu orta derecede ciddi. İnşallah güzel bir tedavi ile kurtulacak." diye konuştu.