Ege Vatandaşın dert ortağı

Vatandaşın dert ortağı

16.10.2018 - 02:52 | Son Güncellenme:

AK Parti’nin 24 Haziran vaatlerinden ‘Halk Günleri’nin ilki, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın katılımıyla Konak İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.

Vatandaşın dert ortağı

Çankırı, “Ulaşılabilir siyasetçiler olduğumuzu herkes gördü” dedi‘Her ilçede halk günleri yapılacak’ vaadini ilk olarak Konak’ta gerçekleştiren AK Parti, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’yı vatandaşla buluşturdu.

Haberin Devamı

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’ndaki buluşmada vatandaşın sorunlarını dinleyen Çankırı, milletin hizmetkarı olduklarını belirtti, “İzmir’de yaşayan tüm hemşehrilerimizi kapsayıcı bir anlayışla hizmet veriyoruz. 24 Haziran seçiminden sonra çok yoğun bir gündemimiz vardı. İlçe ilçe gezip vatandaşa teşekkür ettik, ardından Meclis çalışmalarımızı yaptık. Şimdiyse halk günü sözümüzü yerine getiriyoruz” dedi.

AK PArtililer olarak ulaşılabilir siyasetçiler olduklarını vurgulayan Çankırı, “Vatandaşla buluşup dertlerini dinlemek bizlerin en büyük görevlerinden biri, bu anlayışla halk günlerinde istek ve önerileri dikkatle dinleyip, çözüm için çalışacağız. Seçimden seçime oy istemek için değil, her zaman vatandaşla diyalog halinde olduğumuzu da milletimiz bir kez daha görmüş oldu” ifadelerini kullandı. AK Parti Konak İlçe Başkanı M. Sait Başdaş’ta “Önümüzdeki günlerde diğer vekillerimizi de Konak’ta ağırlayacağız” dedi.