Gündem Vatanım Sensin sezon finali ile herkesi ekran başına kilitledi!

Vatanım Sensin sezon finali ile herkesi ekran başına kilitledi!

08.06.2017 - 10:07 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dün akşam 31. bölüm sezon finali ile ekranlara ara verdi. Yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan Vatanım Sensin'de Cevdet vatanı için canını son kez ortaya koydu. Tevfik'in suikast planı ise beklemediği şekilde sonuçlandı. İşte Vatanım Sensin sezon finalinde yaşananlar...

Vatanım Sensin sezon finali ile herkesi ekran başına kilitledi

Vatanım Sensin 31. yeni bölüm ile sezon finali yaptı. Cevdet'in Mustafa Kemal Paşa'ya suikast girişiminde bulunulacağını öğreniyor. Cevdet'in bunu nasıl engelleyeceği ise oldukça merak ediliyor. Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'dan gelen emirle Azize'ye Yunan Ordusu'ndaki vazifesinin bittiğini açıklar. Azize ve ailesi tarafından sevinçle karşılanan bu haber, Ankara'ya gitmeleri için de tüm engelleri kaldırır. Büyük badireler atlatarak geldikleri bu nokta, Cevdet ve Azize'ye derin bir nefes aldırır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

Fakat İngiliz Charles Hamilton'ın da bazı planları vardır. Tevfik'i kullanarak, Mustafa Kemal Paşa'ya suikast düzenlemeyi planlar. Suikast emrinin şifrelerini çözen Yakup, Cevdet'i uyarır. Savaşın geleceği için Mustafa Kemal Paşa'nın canının her şeyden önemli olduğunu ve bu suikasti engelleyebilmek için derhal harekete geçilmesi gerektiğini bilen Cevdet, yeni bir plan yapar. Ankara'da meclisin açılmasının her şeyden mühim olduğunu savunan Cevdet yeni bir adım atacaktır.

Mustafa Kemal Paşa ile karşı karşıya gelen Tevfik ne yapacak? Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'ya planlanan suikasti engelleyebilecek mi? Azize'nin aldığı mektuptaki hakikat ne?

VATANIM SENSİN 31. BÖLÜM SEZON FİNALİ 1. FRAGMANI

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayında! Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?
Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir. Ali Kemal'in abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. Vasili, oğlu Ali Kemal'i kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilecek mi?

Cevdet'in ise artık tüm yaşananlardan dolayı Yunan ordusuna en ağır darbeyi vurmak için büyük bir planı vardır. Fakat bu planın çok büyük sorumlulukları da beraberinde gelecektir. Cevdet'in hayatı hatta ailesinin hayatı bile riske girebilir. Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ..