Cadde Ve Kazanan yarışması yeni bölümde kıyasıya rekabet!

Ve Kazanan yarışması yeni bölümde kıyasıya rekabet!

25.02.2015 - 12:13 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yeni başlayan ses yarışması Ve Kazanan 2. bölüm ile ekrana geldi. Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah'ın jürisinde bulunduğu Ve Kazanan'da yarışmacılar parayı mı yoksa müziği mi seçtiler? Ve Kazanan bu akşam herkesi ekrana kilitledi.

Ve Kazanan yarışması yeni bölümde kıyasıya rekabet

Sahnelerin efsane isimleri Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın ilk kez bir televizyon programı için bir araya geldiği yarışma ikinci bölümüyle seyirci ile buluştu.

Haberin Devamı

Star jüri Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah Ve Kazanan’da Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu hem oy kullanıyor, hem de yorumlarıyla yarışmacılara liderlik yaptı.

Yapımcılığını Promore Prodüksiyon’un üstlendiği, sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğu’nun yaptığı yarışmada kazanmak için sadece muhteşem bir sese sahip olmak yeterli değil, yarışmacıların riske girip, doğru zamanda doğru kararı vermeleri gerekti.

Dünyanın pek çok ülkesinde “The winner is” ismiyle izlenme rekorları kıran yarışmanın en büyük özelliği; yarışmacıların oylama sonucunu görmeden, kendilerine teklif edilen parayı alıp, yarışmadan çekilme hakkının olması.

VE KAZANAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

“Ve Kazanan” Perşembe ve Cumartesi akşamları ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 26 Şubat Perşembe

Yayın Saati: 22.00