Vitrin Farnborough International Airshow'da sürdürülebilir inovasyon vurgusu

Farnborough International Airshow'da sürdürülebilir inovasyon vurgusu

22.07.2022 - 07:42 | Son Güncellenme:

18 Temmuz'da Farnborough İngiltere'de başlayan ve halen devam eden Farnborough International Airshow’da havacılık ve savunma endüstrisinin dönüşümünde inovasyonun merkezi rolü sergileniyor.

Farnborough International Airshowda sürdürülebilir inovasyon vurgusu

Havacılık endüstrisi düşük karbonlu havacılığın ilerlemesini, çevik üretimi, savunma alanında modernizasyonu, yeni uzay inovasyonlarının hızlanmasını ve iş gücünün becerilerinin genişletilmesini bir gereklilik olarak karşımıza çıkarıyor. Dassault Systèmes Havacılık ve Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı David Ziegler, fuar süresince pek çok önemli konu hakkında son gelişmeleri katılımcılarla paylaşacak. David Ziegler, dünya yörüngesinde bulunan ve sayısı giderek artan uyduların yönetimi, savunma için birbirine bağlı bağımsız sistemler geliştirilmesi, ticari havacılığın hidrojene dönüştürülmesi, kentsel hava hareketliliğinin gelişimi nedeniyle gökyüzünü yeniden keşfetmenin önemi ve pazar ihtiyaçlarını karşılayacak oranda üretim yapılması gibi konular hakkında önemli bakış açıları sunacak.

Haberin Devamı

Fuarda, 3DEXPERIENCE platformunun havacılık endüstrisinin dönüşümü üzerindeki etkisi Airbus, Boeing ve Dassault Aviation gibi sektör liderlerinden; Boom Supersonic, Vertical Aerospace gibi son dönemde öne çıkan inovatif firmalara kadar birçok platform müşterisi aracılığıyla da görülebilecek.

40 yıldır tamamen dijital olarak tasarlanan ve geliştirilen ilk uçaktan, eVTOL'ler, dronlar ve güneş enerjili uçuşlardaki gelişmelere kadar endüstrinin en büyük teknolojik başarılarının katalizörü ve kolaylaştırıcısı olmaya devam eden Dassault Systèmes, günümüzde “endüstri rönesansı” olarak tabir ettiği süreci çözümleriyle yönlendiriyor. Dassault Systèmes’in yazılımı yeni endüstri sektörleri yaratmak ve mevcut olanları dönüştürmek için kullanılıyor. Özellikle çevresel etkilere, yaşlanan iş gücüne, dinamik piyasa koşullarına ve artan sistem karmaşıklığına yönelik çözümleriyle öne çıkıyor.