Vitrin Hasır artık iç mekânda

Hasır artık iç mekânda

18.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hasır artık iç mekânda

Hasır artık iç mekânda


Teraslarda, bahçelerde görmeye alıştığımız hasırlar şimdi salonlarda, yatak odalarında kullanılıyor


       Yaz aylarının en kullanışlı ürünleridir hasır mobilyalar. Bahçeler, teraslar, balkonlar ve tabii ki yazlık evler hasır mobilyaların boy gösterdiği mekânlardır. Bu kış hasırları, rattan mobilyaları her yerde bol bol göreceğiz. İç mekânlar için hazırlanmış koltuklar, kanapeler, sehpalar, masalar hatta lambalarla, hasır mobilyalar evin her bölümünü dekore etme imkânı veriyor.
       Bir Alman markası olan Maison, koleksiyonunu Akdeniz esintisinin etkisinde hazırlamış. Bu etki ile dış mekân malzemesi olarak bilinen rattan “Korb" adlı koleksiyon da tamamen iç mekânlar için kullanılmış. Bu koleksiyonda kullanılan ürünler, kayın masif üzerine Hint ağacının 16 metre uzunluğundaki lifleri kullanılarak özel örme tekniğiyle üretilmiş. Maison’un koleksiyonunda çeşitli tonlarda ve dizaynlarda çok özel sandalyeler, karyolalar ve kanapeler var.

       Hepsi ithal
       Özel rattan mobilyalar üreten bir diğer dekorasyon firması ise Cityline. Cityline’daki bu özel koleksiyon İtalyan Gervasoni’ye ait. Tekli koltuk, 3’lü kanape, orta sehpası, rattan yer lambası, maun iskelet üzerine rattan kabuğu örülmüş kolsuz sandalyeler, deniz bitkilerinden üretilen sehpalar hatta rattan vantilatörler bu koleksiyonda yer alıyor. Koleksiyondaki birçok ürün yarı kapalı ya da iç mekânlarda kullanılabiliyor. Karya Mobilya’daki rattan koleksiyonların hepsi ithal. Koltuk, kanape, sehpa, sallanır ve döner koltuk ile masalardan oluşan koleksiyondaki ürünler tek tek ya da takım halinde alınabiliyor. Bu ürünlerde Karya Mobilya yüzde 50’ye varan indirimler yapıyor.

Hasır mobilya fiyatları

      


       Fiyatlar ürünlerin kumaşlı döşenmiş halini içeriyor
       Adres: Divan Yolu Cad. Boyacı Ahmet Sok. No:22 Çemberlitaş/İst. Tel: (0212) 638 73 65 / 68



       Adres: Beyaz Karanfil Sok. No:23 3.Levent/İst.
       Tel: (0212) 2813170



       Adres: Modoko Sanayi Sitesi 3.Cad. No: 217/A Y. Dudullu/İstanbul Tel: (0216) 364 22 80/ 314 29 07