Vitrin Her yerde herkese Levi’s

Her yerde herkese Levi’s

14.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her yerde herkese Levi’s

Her yerde herkese Levi’s


Levi’s, bu yıla kadar hiç görmediğimiz bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Eskitilmiş giysiler, terletmeyen pantolonlar çok farklı


       Hayatımızın kurtarıcısı, gece, gündüz, evde, işte her yerde ayağımızdan çıkarmadığımız evladiyelik Levi’s’lar bu yıl, görmeye alışmadığımız bir koleksiyonla karşımıza çıktı. Üç boyutlu modellerden oluşan ve pamuk - yün karışımı kumaştan üretilmiş Levi’s Engineered Jeans, çok farklı bir moda yaratıyor. Bayanlar için tasarlanmış yan dikişle ve arka kısmı bel ayarı için tasarlanan kemerin bulunduğu jean etek, ceket, gömlek ve tek parçadan oluşan elbise bu sezonun en yeni modelleri. Üç boyutlu jean kaban, ters yüz edilebilen tişörtler ve kendinden atkılı kazaklar da dikkat çekiyor. Erkek koleksiyonunda bol kesimli, arkasından bel ayarı yapılabilen kemer ayarı bulunan jean pantolonlar var. Jean kabanlar, ters yüz edilebilen tişörtler, fermuarlı ve yarım balıkçı yün kazaklar erkekleri ısıtacak.

       Terletmeyen kumaş
       Dupont Levi’s’a da el attı. Dupont’un buluşu CoolMax’i ilk kez jean kumaşla birleştiren Levi’s, Red Tab koleksiyonunda nefes alan jeanler üretti. Özellikle hareketli yaşam tarzı olanlar için üretilmiş Cool Max, ısı kontrolü özelliği ile bedenin rahat nefes alabilmesini sağlıyor. Bu seride jean pantolon, ceket, tişört ve sweat shirtler var.

       Eskitilmiş giysiler
       Giymekten asla vazgeçmediğimiz, rengi solmuş, parça parça olmuş kıyafetlerimizin görüntüsünde hazırlanan koleksiyon Home Laundry’de eskitme ve özel yıkama işlemlerinden geçirilerek uzun zaman giyilmiş hissi veren parçalar var. Arkasında tek cepli pantolonlar, yamalı, özel baskılı gömlek ve tişörtler, montlar koleksiyonda dikkat çekiyor. Önden ütülü temiz görünüm sevenler için üretilmiş Sta - Prest pantolonlar ile çok fonksiyonlu rahat All - Duty pantolonlar ve koyu renk sevenler için üretilmiş koyuluğunu ve parlaklığını kaybetmeyen Clean Jeans serisi de Levi’s’ın yeni nesil ürünleri arasında yer alıyor.