Vitrin “Kârlılık nihai hedef olmamalı”

“Kârlılık nihai hedef olmamalı”

29.04.2023 - 15:31 | Son Güncellenme:

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, günümüzde şirketlerin sadece kâr odaklı stratejilerle hareket edemeyeceğinin altını çizdi.

“Kârlılık nihai hedef olmamalı”

Ali Ülker sözlerine şöyle devam etti: “Genç kuşakların kariyer için, ‘kazandıklarını topluma geri verebilen’ şirketleri tercih ettiklerini görüyoruz. Liderlik biraz da bu vizyonu ortaya koyabilmek ve özellikle gençleri bu vizyonun etrafında birleştirip geleceğe taşıyabilmekten geçiyor. ‘İnsana Yatırım’ vizyonumuzla gençlere daha fazla fırsat sağlamanın gerekliliğine inanıyorum. Her fırsatta ifade ettiğim gibi, gençlere, ekibinize yatırım yapın, kendi geleceğinize yatırım yapın. Üniversite mezunu pırıl pırıl gençleri, kendi bünyenizde kendi hamurunuz olarak yoğurun.

Haberin Devamı

“SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ İŞ YAPMA BİÇİMİMİZİN TEMELİ OLARAK GÖRÜYORUZ”

Sürdürülebilirliği değerlerimizin ayrılmaz bir parçası ve iş yapma biçimimizin temeli olarak görüyoruz. Tarımı destekleyen projelerde yer alıyoruz. Kadın üreticileri ve tedarikçileri destekliyoruz.

‘İnsana Yatırım’ anlayışımızla fırsat eşitliği, dijital eğitimler, gençlere staj ve iş imkânları gibi girişimlerle topluma katkı sağlıyoruz. Tüm paydaşlarımız için değer üreten, Türkiye’yi merkeze alan ama global liderliği de hedefleyen bir yaklaşımla faaliyet gösteriyoruz,”