Vitrin Masajla zayıflayın

Masajla zayıflayın

08.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Masajla zayıflayın

Masajla zayıflayın


Son trend bu. Yoğrul, yoğrul zayıfla! Perfect Women bu işi çözmüş. Yoğurduktan sonra bir de yosun ve deniz çamuruyla bakım yapıyor


       Masaj yaptırarak incelmek çok revaçta. Ben de gittim Perfect Woman Güzellik Merkezi'ne. İlk seansda iki santim inceldim.
       Uyguladıkları yöntemin adı Bio Fango. Merkezin son üç ayda 15 kilo veren sahibi Arzu Necla Gündoğdu bu sistemi üç seansta bir beden incelten bir mucize olarak tanımlıyor. Bio Fango vücuttaki toksinleri, yağları, zehirli suları atıyor. Selülitleri yok edip vücudu forma sokuyor.
       Meyve asitli peeling'le başlıyor uygulama. Bu sayede vücuttaki ölü deriler gidiyor, gözenekler açılıyor. Sonra aromaterapik yağlarla masaj yapılıyor. Ama ne masaj; ayaklardan, enseye kadar. Bir yandan gevşiyorsunuz, bir yandan da vücudunuzdaki ödemli suyu ve hücre sıvısını atıyorsunuz. Masaj yaklaşık yarım saat sürüyor.
       Sonra vücuda sıcak yosun sürülüyor. Yarım saat bekleniyor ve sıcak yosunlar temizleniyor. Ardından soğuk yosun ve deniz çamuruyla vücut kaplanıyor, yemeklerin bozulmaması için kullanılan streç filmle sarılıyor. Soğuk yosunun ve vücudun havayla teması kesiliyor. Bu sayede vücuttaki elastikiyet kaybı ve deformasyonlar yok oluyor. Yarım saat daha bekleniyor.
       Bitti! İnceliveriyorsunuz.
       Perfect Woman'ın İstanbul'un üç yerinde şubesi var. Bağdat Caddesi, Etiler ve Bakırköy. Ben Bağdat Caddesi'ne gittim. Bu merkezde üç kişi masaj yapıyor. Üçü de çok genç ama çok profesyonel. Onları merkezin sahibi Arzu Necla Gündoğdu eğitmiş. Necla Hanım ise eğitimini Almanya'da almış. Merkezde verilen bir yığın hizmet var. Parafin, yosun, çamur bakımları, dudak silikonu, varis tedavisi, selülit tedavisi, mezoterapi bunlardan bazıları.
       Bio Fango'nun bir seansının fiyatı ise 25 milyon lira.

       Perfect Woman
       Estetik Klinik ve Zayıflama Merkezi
       Bağdat Caddesi: 0216 302 88 30
       Etiler: 0212 265 53 88
       Bakırköy: 0212 543 05 23