Vitrin Türk Kanser Derneği, Epigenetik kongresine destek veriyor

Türk Kanser Derneği, Epigenetik kongresine destek veriyor

30.08.2023 - 17:02 | Son Güncellenme:

2. Uluslararası Epigenetik Kongresi 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Merve Ulusoy Bilginer'in üstlendiği kongrede, Emeritus Prof. Mustafa Camgöz, Prof. Kenneth White, Dr. Öğr. Üyesi Elif Sibel Aslan gibi uzmanlar yer alıyor.

Türk Kanser Derneği, Epigenetik kongresine destek veriyor

2. Uluslararası Epigenetik Kongresi, Nutrigenetik ve Epigenetik Derneği tarafından Doç. Dr. Gülsen Meral'in başkanlığında  2-3 Eylül tarihlerinde düzenleniyor. Kongre Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Osmanlı Arşivi Külliyesi’nde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Açılış konuşması Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman tarafından yapılacak olan kongrede; kronik hastalıklarda bireye özel tedavi yaklaşımlarının genetik, epigenetik, nutrigenetik, mikrobiota ve farmakogenetik gibi alanlardaki bilimsel araştırmalarını ve gelişmelerini ele almayı  hedefleniyor.

Moderatörlüğünü Merve Ulusoy Bilginer'in üstlendiği, Emeritus Prof. Mustafa Camgöz, Prof. Kenneth White, Dr. Öğr. Üyesi Elif Sibel Aslan gibi uzmanların yer aldığı kongreye, Revna Demirören gibi iş dünyasının önde gelen isimleri de destek veriyor.

Türk Kanser Derneği, Epigenetik kongresine destek veriyor

Kongre, epigenetik ve genetik faktörlerin etkileşimini ele alarak, çevresel etkilerin sağlık üzerindeki rolünü de inceleyecek ve katılımcıların bilgi paylaşımını artırmak için interaktif oturumlar sunacak.

Haberin Devamı

Uzmanlar, bilim insanları ve araştırmacılar, epigenetik alanındaki en son gelişmeleri tartışacak ve bu alandaki geleceğe yönelik yol haritasını çizecektir.

Türk Kanser Derneği’nin ücretsiz kontenjanından katılınabilecek kongreye herkes davetli. Kongreye katılım için 0212 238 30 30 numaralı telefondan Türk Kanser Derneği ile iletişime geçebilirsiniz.

Kongre detayları https://epigenetikkongresi23.org adresinde yer almaktadır.