Kültür Sanat Viyola ve Piyano Duo Konseri

Viyola ve Piyano Duo Konseri

05.05.2017 - 14:58 | Son Güncellenme:

Uluslararası ödüllere sahip olan Oda müziği, solistlik ve akademik kariyerleri ile sanatçılar Beste Tıknaz Modiri ve Andres Anazco 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü Yeldeğirmeni Sanat’da bir araya geliyor.

Viyola ve Piyano Duo Konseri

Uluslararası ödüllere sahip olan Oda müziği, solistlik ve akademik kariyerleri ile sanatçılar Beste Tıknaz Modiri ve Andres Anazco 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü Yeldeğirmeni Sanat’da bir araya geliyor. Çalışmalarına ilk olarak Viyana’da başlayan Beste Tıknaz Modiri & Andrés Añazco ikilisi Avusturya,Latin Amerika ve Türk bestecilerin eserlerinden oluşan geniş ve renkli bir repertuara sahip.

Haberin Devamı

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Viyola grup şefi olan ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyesi olan Beste Tıknaz Modiri aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışında aktif olarak solo ve odamüziği konseleri gerçekleştirmektedir. Ekvador’lu piyanist Andres Anazco Viyana ‘ University of Music and Performing Arts ‘ da gerçekleştirdiği çalışmaların yanısıra uluslararası üne sahip Acros Trio’nun üyesidir.

Modiri ve Anazco Duo aynı zamanda birlikte CD kayıtları gerçekleştirmektedirler. İkili 6 mayıs da gerçekleştirecekleri konserde ; Betin Güneş,Yalçın Tura, Ekrem Zeki Ün, Muammer Sun ve Ayça Öztarhan’ın eserlerinin yanı sıra Melisa Uzunarslan viyola piyano sonatının ilk seslendirilişini (Dünya Premiyeri) gerçekleştirecek.