Gündem Volkan Çetinkaya kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Volkan Çetinkaya kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

27.03.2017 - 16:34 | Son Güncellenme:

Volkan Çetinkaya, Survivor'da en fazla dikkat çeken isimlerinden biri. Volkan Çetinkaya, ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Yarışmalarda katılım gösterdiği 140 oyundan 71 galibiyeti olan Volkan Çetinkaya kimdir ve aslen nerelidir? İşte hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...

Volkan Çetinkaya kimdir (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)

Volkan Çetinkaya, Survivor 2017'deki macerası devam ediyor. Volkan Çetinkaya, yarışmalarda bugüne kadar katılım gösterdiği 140 oyundan sadece 71 galibiyeti var. Survivor gönüllüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Volkan Çetinkaya hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

VOLKAN ÇETİNKAYA KİMDİR?

Haberin Devamı

1983 yılında Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde doğmuş olan Volkan Çetinkaya, Survivor Gönüllüler takımında yer alan ve mesleki hayatında beden öğretmenliği yapan biridir. Bununla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Ordu Milli takım sporcusu olarak görev yapmıştır. Eski Türk Silahlı Kuvvetleri personeli olan Volkan Çetinkaya, atletizm ve yüzme antrenörlüğü de yapmaktadır. Spor ile bu denli yakından ilgilenmesi de onu bu özeliğiyle birlikte ön plana çıkarmaktadır. Volkan ayrıca vücut sporlarıyla da uğraşmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri itibarı ile disiplin kazanmış olan ve bunu sporcu geçmişiyle birlikte birleştirmiş olan Volkan Çetinkaya, takım içerisinde de bu tür sebeplerden dolayı ön plana çıkmaktadır. Survivor yarışmasının resmi internet sitesinde yer alan profil sayfasında “Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. Bunu sen de kanıtlayacak ve şampiyon olacaksın.”, “Başarılar.”,” Şampiyon olacaksın.” Ve buna benzer destek yorumları gelmektedir.

Haberin Devamı

Ülkemizde askerlere karşı olan yakınlık bilindiği için Volkan birçok vatandaşımız tarafından da destek görmektedir. Volkan Çetinkaya yapmış olduğu bir açıklamada iddialı sözler sarf ederek “Bu yarışmayı kazanacağım. Başka yolu yok.” demiştir.