Teknoloji Whatsapp Siri Desteği Geliyor

Whatsapp Siri Desteği Geliyor

22.08.2016 - 15:22 | Son Güncellenme:

Whatsapp Siri desteği geliyor. En popüler mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan Whatsapp Siri ile yeni bir yola çıkıyor.

Whatsapp Siri Desteği Geliyor

Whatsapp Siri desteği geliyor haberi birçok Apple kullanıcısında heyecan yaratmış durumda. Apple yeni işletim sistemi iOS 10 ile birlikte Siri uygulamasını 3. parti uygulama yazanlara açmayı planladığını daha önce açıklamıştı. Bu güzel haberin ardından geliştiriciler tarafından yapılan çalışmalar da yavaş yavaş meyvelerini vermeye başlıyor.

Haberin Devamı
Whatsapp Siri ile Bizlere Neler Getirecek?

Kısa bir süre sonra yeni iPhone modelleri ile birlikte, yeni işletim sistemini de tanıtmaya hazırlanan Apple, Siri’ nin 3. parti uygulama geliştiricilere açılmasıyla büyük bir avantaj sağlamayı hedeflemiş durumda. Günlük kullanımda büyük rahatlık sağlayan Siri’ nin 3. parti uygulamalarla daha da ilgi çekici olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.

Şunu da belirtmekte fayda var, Whatsapp uygulamasının yüksek ihtimalle Siri desteği alacağı düşünülüyor. Ancak, bu haber Apple cephesinden teyit edilmiş durumda değil. Haberin Apple kullanıcılarını heyecanlandırdığı ise, habere olan ilgiden dolayı açıkça gözle görülebilir durumda.

Yazarlar