Teknoloji WhatsApp Video Görüşme Özelliği Başlıyor!

WhatsApp Video Görüşme Özelliği Başlıyor!

16.05.2016 - 16:56 | Son Güncellenme:

Hepimizin severek kullandığı ve SMS kullanmayı bize uuntturan uygulama olan WhatsApp Video Görüşme Özelliğine nihayet kavuşuyor!

WhatsApp Video Görüşme Özelliği Başlıyor

2001 yıllarında Telsim‘den Turkcell‘e SMS gönderemiyorken artık internet üzerinden her türlü iletişimi gerçekleştirebiliyoruz. Bunu sağlayan en önemli uygulamaların başında gelen WhatsApp “eski sevgilinin ne zaman online olduğunu görmek” için de oldukça sık kullanılmakta… Gelen bilgilere göre Uzun zamandır beklenen ve istenen WhatsApp Video Görüşme Özelliği test edilemeye başladı.

Haberin Devamı
WhatsApp Video Görüşme Özelliği Test Edilmeye Başladı

Mark Zuckerberg‘in 19 milyar dolar karşılığında satın aldığı WhatsApp uygulaması gün geçtikçe yeni özelliklere ve yeni güncellemelere kavuşuyor. Dünyanın en sık kullanılan 2 iletişim yöntemine sahip olan Facebook Messenger ve WhatsApp‘a sahip olan Zuckerberg video görüşmeye takmış durumda.

Messenger uygulamasında oldukça stabil bir şekilde kullanılan video görüşme özelliği nihayet WhatsApp‘ta da kullanılmaya başlanıyor. Sızdırılan! ekran görüntülerine göre WhatsApp ile kısa süre süre içinde video görüşmesi yapmaya başlayacağız.