Teknoloji Windows 10 Beta’sına Katılanlar Tam Sürümü Nasıl İndirebilir?

Windows 10 Beta’sına Katılanlar Tam Sürümü Nasıl İndirebilir?

20.06.2015 - 09:41 | Son Güncellenme:

Microsoft, Windows 10'un yayınlanması konusunda yeni bilgileri resmi blog üzerinden paylaştı. İşte detaylar... Şu an Insider programına dahil olan kullanıcılara Windows 10'u deneme imkanı sunan Microsoft, bu kişilere yazılımın tam...

Windows 10 Beta’sına Katılanlar Tam Sürümü Nasıl İndirebilir

Microsoft, Windows 10'un yayınlanması konusunda yeni bilgileri resmi blog üzerinden paylaştı. İşte detaylar... Şu an Insider programına dahil olan kullanıcılara Windows 10'u deneme imkanı sunan Microsoft, bu kişilere yazılımın tam sürümünü nasıl ulaştıracağını açıkladı. Windows Blog üzerinden yayınlanan yeni yazı, akıllardaki soruları yanıtlıyor. Eğer Windows 10 betasına katıldıysanız, tam sürümü bir güncellemeymiş gibi alacaksınız. Yani Uptade bölümünden işletim sistemini son sürüme güncellemeniz gerekecek. Yalnız burada bir gereksinime dikkat çekmekte fayda var. Microsoft, Windows 10'u son sürüme güncelleyecek olan Insider kullanıcılarına bundan sonraki güncellemeleri almak için hesap zorunluluğu getirdi.

Haberin Devamı

Çeşitli iyileştirmeleri almanız için Microsoft hesabınız ile giriş yapmanız gerekecek. Bu hesabın Insider programına kayıtlı olan hesabınız ile aynı olması da istenenler arasında. Firmanın bu tarz bir uygulamayı devreye almasındaki en büyük neden, hiç şüphesiz korsanı engellemek. Şu an ISO dosyasına erişme imkanına sahip olan Insider katılımcıları, bir nevi kayıt altına alınarak kontrollü bir şekilde Windows 10'u edinecekler. Beta programına dahil olmayan kişileri ilgilendiren önemli bir husus yok. Lisanslı bir Windows 8 kullanıyorsanız 29 Temmuz 2015 tarihinde herhangi bir hesap gereksizin Windows 10'e terfi edebileceksiniz.