Teknoloji Windows 10, Virüs Gibi Yayılmaya Devam Ediyor!

Windows 10, Virüs Gibi Yayılmaya Devam Ediyor!

08.10.2015 - 10:54 | Son Güncellenme:

Microsoft'un ücretsiz bir şekilde sunduğu yeni işletim sistemi Windows 10, rekora doğru emin adımlarla ilerliyor. İlk haftasında rekorlar kıran Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10, hızla yayılmaya devam...

Windows 10, Virüs Gibi Yayılmaya Devam Ediyor

Microsoft'un ücretsiz bir şekilde sunduğu yeni işletim sistemi Windows 10, rekora doğru emin adımlarla ilerliyor. İşte detaylar... İlk haftasında rekorlar kıran Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10, hızla yayılmaya devam ediyor. Milyonlarca bilgisayara ulaşan sistemin yeni bir eşiği daha arkasında bıraktığı ve böyle giderse daha da büyük bir rekora imza atacağı bilgisi paylaşıldı. Kurulum sayısından yola çıkılarak elde edilen sonucun Microsoft açısından oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz. Belirtilenlere göre Windows 10, şu anda 110 milyondan daha fazla bilgisayara kurulmuş vaziyette.

Haberin Devamı

İlk ayında 75 milyon cihaza ulaşan sistem, geri kalan dönem içerisinde de 35 milyon daha bilgisayara kurularak bu başarının elde edilmesini sağladı. Yaptığı duyuru esnasında bu konuya değinen Microsoft, birinci ağızdan sonuçları paylaşarak kesin bilgiyi elde etmemizi sağlamış durumda. Bu tarz bir sonucun elde edilmesindeki en büyük pay, hiç şüphesiz Windows 10'un ücretsiz olmasından kaynaklanıyor. Windows 7 ve Windows 8 sahiplerine ücretsiz terfi edebilme hakkı tanıyan firma, bu sayede kısa bir süre içerisinde başarı elde ederek aldığı kararın meyvelerini toplamışa benziyor.