Teknoloji Winklevoss kardeşler Bitcoin servetlerinin yarısını kaybetti

Winklevoss kardeşler Bitcoin servetlerinin yarısını kaybetti

19.01.2018 - 10:59 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz iki gün içerisinde kripto para değerlerinde ciddi düşüşler yaşandı. Winklevoss ikizleri, yalnızca birkaç günde kripto servetlerinden 600 milyon dolar kaybetti

Winklevoss kardeşler Bitcoin servetlerinin yarısını kaybetti

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Güney Kore’nin yaptığı şikâyetlerden sonra yatırımcılar Bitcoin’lerini satmaya başladı ve ardından Bitcoin ciddi bir düşüş yaşadı. Ve Bitcoin, Kasım ayından bu yana ilk kez 10 Bin Doların altına düştü.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da bir darbenin ufukta olduğunu ima etti. Cumhurbaşkanı yakında sıkı düzenlemelerin kesinlikle gerekli olacağını söyledi.

Servetlerinin bir çoğunu Bitcoin sayesinde elde eden Winklevoss ikizlerin serveti Aralık ayında 1.3 milyar doları buluyordu. Bu haftaki kayıplardan dolayı 700 milyon dolar civarına düşeceği konuşuluyor. İkizler, Bitcoin birikimlerinin miktarını net bir rakamla açıklamıyor.

Bu düşüşten dolayı Winklevoss ikizler, 2 gün içerisinde neredeyse 1.3 milyar dolarlık Bitcoin servetlerinin yarısını kaybetti. Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşlerin toplamda 600 milyon dolar kaybettiği söyleniyor.

Haberin Devamı

Winklevoss ikizler kendi kazandıkları Bitcoinler haricinde bir transfer platformu olan Gemini’yi de kurmuştu.