Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, kendisini aldattığı için 12 yıllık aşkı İspanyol futbolcu Gerard Pique’den ayrıldığını açıkladığında takvim yaprakları 4 Haziran 2022’yi gösteriyordu.

Shakira’nın vücut kimyası bozuldu

Shakira’nın aşkı için yerleştiği İspanya’yı terk edip, oğulları Milan ve Sasha ile Miami’ye taşındığı tarih 2 Nisan 2023’tü.

Pique’nin kendisini aldatması ve bu ihaneti yaşadıkları evde yapmasıyla büyük şok yaşayan Shakira, İspanyol futbolcu aleyhine şarkı yazıp, klip bile çekti.

Şarkıcı, aradan geçen onca zamana rağmen Pique’yi kafasından atamadı, 22 Mart’ta çıkan yeni albümünün tanıtımı için katıldığı bir programda, eski eşiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Shakira, “Kocamın olmaması bir yandan iyi oldu, beni aşağı çekiyordu. Şimdi çalışmak istiyorum. Şarkı yazasım var. Daha önce sahip olmadığım bir dürtü harekete geçti” dedi.

Bekar bir anne olarak çocukları ve kariyeri arasında denge kurmaya çalışmanın zorluğuna dikkat çeken Shakira, “Çocuklarım bana muhtaç ve ben bekar bir anneyim. Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok” diye konuştu.

Pique’nin ihaneti Shakira’nın vücut kimyasını fena halde bozmuş olmalı, kafası hâlâ karışık şarkıcının...

Şarkıcının, “Kocamın varlığı kariyerime zarar veriyordu, beni aşağıya çekiyordu” sözünden benim anladığım şu:

Shakira, Pique ile birlikte olduğu dönemde müziği ikinci plana attı.

Peki bu süreçte Pique, Barcelona’nın antrenmanlarını ve maçlarını veya İspanya Milli Takımı’nın kamplarını aşkı için ikinci plana atıp, aksattı mı?

Hayır...

Aşkı için mesleğini ikinci plana attığına göre müzik Shakira için bir aşk değil, iş!

Shakira’nın “Çocuklarım bana muhtaç ve ben bekar bir anneyim. Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok” demesi de garip.

Beraber yaşadıkları dönemde Pique, ne gibi yükleri alıyordu Shakira’nın üstünden?

İspanya’nın yıldız futbolcusu çamaşır ve bulaşık yıkama, ütü, ev temizleme veya yemek yapma gibi işlerde mi yardımcı oluyordu Shakira’ya yoksa çocuklarla mı ilgileniyordu?

“Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok” ne demek?

Koskoca Shakira’nın yardımcı kadın tutacak parası mı yok?

Haberin Devamı

Bu imkânı var, ama her daim yanında sırtını yaslayıp, güç alacağı bir erkeği kastediyorsa, o zaman da Shakira’nın kendine güveni yok demektir bu.

Shakira’nın vücut kimyası bozuldu

Simge beni yanıltmadı

Simge Sağın, geçen hafta Doğu Afrika’nın ada ülkesi Mauritius’ta ördek kovaladığı videosunu, “Hayatımın en güzel günü” notuyla paylaştığında şunu yazmıştım.

“Mauritius’a gidenlerin uğrak yeri La Vallée des Couleurs adlı tabiat parkı burası. Parkı etiketleyerek yapılan paylaşımlara baktım, turistlerin gözdesi dev kaplumbağalar... Simge henüz onlarla fotoğraf çektirip, paylaşmadı.”

Mauritius turisti şarkıcıdan sonunda beklediğim paylaşım geldi.

Şarkıcı, sarılıp sevdiği kaplumbağalarla videosunu şu notla paylaştı:

“180 yıl yaşayan tek tanıdığım sensin küçük dodo.”

GÜNÜN SÖZÜ: “Bazen kafamda bir ‘sil’ tuşu olsun istiyorum.” (Sharon M. Draper)