Ali Eyüboğlu

Ali Eyüboğlu

aeyuboglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Osmani-ye’den dönüşte Deniz Akkaya ile buluştuk Adana’da… Deniz Akkaya, Buket Büyüknacar’ın Mac Slim adlı estetik ve güzellik merkezinin açılışı için gelmişti Adana’ya. Osmaniye dönüşünce vakit bulursam uğrarım diye söz vermiştim ve sözümü yerine getirdim.

Youtube için çektiği videoları çöpe attı
Mac Slim’de tecrübesini konuşturup, kadınların güzelleşmek için kullandığı ürün ve cihazları tanıtan Deniz Akkaya ile buradaki işini tamamladıktan sonra kebap yemeye gittik Seyhan Baraj Gölü menzaralı restorana…

Bir süre önce Youtube’da kanal açan Deniz Akkaya’ya, girdiği bu yeni mecrada işlerin nasıl gittiğini sorunca, beklemedik bir yanıt aldım.

Haberin Devamı

Çıktığı yeni yolda, söz verdiklerini yerine getiremeyen ekibini değiştirdiğini açıklayan Akkaya, şunları söyledi:

“Yeni başladığım yolda 9 video çekmiş olduğumuz halde ekibin prodüksiyon ve yapım kısmından memnun kalmadığım için, yoğun bir emek vermiş olduğum videoların hepsini çöpe attım. Aralarından sadece Youtube fenomeni ve THY’nin de yüzü olan Zag King röportajını bıraktım.

Diğerlerini niye çöpe attım?

Çünkü ilk ekip, çok bilinen, sıkıcı ve sıradan bir yol çizdi. Montajda harikalar yaratacakları vaadi gerçeğe dönüşmedi. O yüzden yeni bir ekiple anlaştım. Yeni ekiple bu perşembe çekimlere başlayıp, yayına sokacağız.

Star biri, evde bilgisayar kamerasından fenomen olmuş bir sosyal medya fenomeni ile aynı yoldan gitmemeli. Aksi halde, var olan ismi zedelenir. Biz bunu erken fark ettik ve riski göze alıp, yapılmamışı yapmaya karar verdik.”

OSMANİYE’NİN DÜNKÜ ÇOCUKLARI

Yapımcı Arif Keskiner’in önderliğinde bu yıl ilk kez yapılan Yaşar Kemal Kültür – Sanat ve Edebiyat Festivali için perşembe günü gittiğim Osmaniye’den cumartesi akşam ayrıldım.

Festivalin kapanışı Yaşar Kemal’in doğduğu Hemite Köyü’nde yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın arifesinde çocukların uçurtma şenliği vardı. Çocuklar, uçurtmalarını Yaşar Kemal için uçurttu. Aynı günün akşamında ise Mazlum Çimen, Nida Ateş ve Mehmet Seske türkülerini Yaşar Kemal için söylediler.

Osmaniyeliler, hemşehrilerinin anıldığı etkinliklere büyük ilgi gösterince sürücüler köyde, otomobillerini park edecek yer bulmakta zorluk çekti.

Haberin Devamı

Osmaniye’nin dünkü çocukları da vardı şenlikte… İlkokul öğrencileri gibi giyinip, çocukluklarındaki oyunları sahneleyen Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) üyelerinin gösterisi, izleyenlere nostalji yaşattı.

‘SEVİYELİ İLİŞKİ’LERİN SONU!

Türk yıldızların yeni bir aşka yelken açtığını nasıl anlarız?

“Seviyeli bir ilişkimiz var” açıklamalarından…

Bir ilişkinin nasıl başladığı ve sürdüğü değil, nasıl bittiğidir insanların gerçek yüzünü ortaya çıkaran.

“Seviyeli ilişki” bitince taraflardan biri, eski sevgilisi için “Para avcısıydı” derse, o noktadan sonra “seviye”den bahsetmek mümkün mü?

Altı yıllık bir ilişkinin ardından taraflardan birinin, “Ayrılma kararını ortak aldık”, diğerinin, “Hayır. İlişkiyi ben bitirdim” demesi de öyle…

Şov dünyamızın ünlüleri “seviyeli” başlayan ilişkileri aynı şekilde bitiremiyor nedense?

GÜNÜN SÖZÜ

Özlemle baş edemeyince hırçınlaşır kadın, acısını da özlediğinden çıkarır; özlenenin vay haline! (Love a Lot)