Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU



Eski Fenerbahçe Başkanı Metin Aşık’ın kızı Eda, iki ay önce aile arasında yapılan sade bir törenle işadamı İbrahim Özçelik’le nişanlanmıştı. Çiftin düğünü geçtiğimiz cumartesi gecesi Kuruçeşme Les Ottomans Hotel’de yapıldı. Eda Aşık’ın nikah şahitliğini görümcesi Esra Yılmaz’la eşi Bora Yılmaz, damadın şahitliğini ise yakın arkadaşı Murat Cevahir’le gelinin ağabeyi Murat Aşık yaptı. Çift, balayını Amerika’da geçirecek. Mutluluklar dilerim.


GAZETECİ OLACAK
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

Başarılı koleksiyonları ve cinsel tercihiyle magazin basınının gündeminden düşmeyen modacı Cemil İpekçi’ye ve asistanı Siber Bilici’ye bir davette rastladım. Daha önce haftalık bir magazin dergisinde köşe yazarlığı yapan İpekçi, yazı yazmayı özlemiş ve bir internet sitesi kurmaya karar vermiş. Politika, ekonomi, moda ve magazin haberlerinin yer alacağı www.cemilipekci.com.tr yarın okurlarına ‘Merhaba’ diyecek. İpekçi, bir de moda dergisi çıkarmak için hazırlıklara başlamış. Bu işler göründüğü kadar kolay değil Cemil Bey. Yine de kolay gelsin.


BEŞİKTAŞ’TA YAŞIYOR
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

Fransız Pascal Nouma, Beşiktaş Kulübü’nün gelmiş geçmiş en sevilen yabancı futbolcusu. Siyah - beyazlıların sevgilisi olan Pascal, Show TV’de yayınlanan ‘Devler Ligi’ turnuvasında oynadığı için şu günlerde İstanbul’da.
Gerçek bir Beşiktaşlı olduğunu her fırsatta dile getiren Pascal’ı, önceki gece Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu Akaretler’deki W Otel’de gördüm. Ayak üstü sohbet ettik. “Burası benim mahallem. Semtte herkes beni tanıyor, seviyor, bağrına basıyor. Serdar Başkan, sağolsun evlerinden birini baha tahsis etti. Beşiktaşlı olarak, Beşiktaş semtinde yaşamak büyük ayrıcalık” dedi.


‘Q CAB BY COPPA’ HIZLI BAŞLADI
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

Mehmet Ali Açılmış ve Melisa Çakarlar’ın Levent’te açtığı ‘Q Cab By Coppa’ herkese hitap eden bir kulüp olma yolunda. Haftanın belirli günleri canlı caz müzik yapılacak olan kulüpte, bazı günlerde de konsept partiler düzenlenecek. Cuma geceleri ise, pop müziğin ünlü sesleri Coppa müşterilerine müzik ziyafeti çekecek. İlk canlı performansı geçtiğimiz cuma gecesi popçu Sinan Başar yaptı.


OYUNCAĞINI GERİ ALDI
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Sinan Engin ve şarkıcı Seda Sayan, oğulları Oğulcan’a 19. doğum gününde 400 bin TL değerindeki Audi R8 hediye etmişti. Oğulcan, otomobilinin aynasıyla bir yayaya çarpınca karakolda ifade vermek zorunda kalmıştı. Sinan Engin de, bu olaya kızmış ve otomobili garaja kilitlemişti. Oğulcan, önceki gece Les Ottoman 29’a Audi R8 ile geldi. Öğrendik ki, annesine ve babasına trafikte daha dikkatli olacağına dair söz verince, cezası sona ermiş.


KARACAN’DAN LES OTTOMANS’A
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

Ömer ve Ali Karacan Kardeşler’in sahibi olduğu NR1 Müzik, birbirinden güzel yabancı albümlere imza atmaya devam ediyor. Ömer Karacan’ın, Antalya Hillside Su Otel için yaptığı ve son iki yılın en hit parçalarını bir araya getirdiği ‘Feel Good Vol.1 ve’ 2” çok beğenilmişti. Ömer Karacan, şimdi de Metin Fadıllıoğlu’nun Kuruçeşme’deki mekanı Les Ottomans 29 için bir albüm hazırlamış. Türkiye’nin en prestijli ve şık butik otellerinden Les Ottomans’ın atmosferini yansıtan albüm bugün müzik marketlerde satışa sunuldu. Meraklısına duyurulur.


ASMALIMESCiT TUTKUSU
BAŞKANIN KIZI  GELİN OLDU

İstanbul eğlence hayatının kalbi bir dönem Etiler’de atardı. Cemiyet hayatının ünlüleri, son dönemde Nişantaşı’na ve Asmalımescit’i mesken edindi. Galatasaray’ın eski golcüsü Hakan Şükür’ün kardeşi Gökhan Şükür, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, oyuncu Ece Uslu, Saadet Işıl Aksoy, ünlü rallici Can Okan ve arkadaşı Şima Yörük geçtiğimiz hafta sonu Asmalımescit’te
eğlenenler arasındaydı.