Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi



Hisarbank ve Güneş Gazetesi’nin eski patronu Ahmet Kozanoğlu, Polonezköy’deki çiftliğinde büyükbaş hayvan besiciliği ve celeplik yapıyordu. Ahmet Kozanoğlu şimdi de sucuk, sosis, salam, pastırma üretmeye başladı. Pazar günü Polonezköy’deki çiftliğinde dostlarına barbekü partisi veren Ahmet Bey onlara Karet markasıyla ürettiği ürünleri ikram edip tadı ve lezzeti hakkında fikirlerini aldı.


KOMİK?BİR?HİKAYE
ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi

Nişantaşı Sofa Otel’in patronu Ali Güreli ile eşi Rabia Hanım’a bir davette rastladım. Ali Bey’in yüzünde çizik ve morluk vardı. “Geçmiş olsun ne oldu?” diye sordum. Ali Güreli, “Bodrum Belediye Baş- kanı Mehmet Kocadon ile bahçede oturuyorduk. İki kedi kavga etmeye başladı. Birbirlerine zarar vermesinler diye ayırmaya çalıştım. Ağaca çıkıp kavgaya orada devam etmeye başladılar. Ben elime geçirdiğim bir sopayı onlara fırlattım. O sopa bumerang gibi dönüp başıma çarptı” dedi.

DANTEL ELBİSELER ÇOK MODA

ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi

Dantel elbiseler, geçen sezon itibariyle çok moda oldu. Dolce & Gabbana, Prada gibi birçok ünlü marka koleksiyonunda dantele yer vermeye başladı. Elbise, ceket, gömlek gibi parçalarda dantelin hakimiyeti hissediliyor. Bir şey moda olur da cemiyet hayatının ünlüleri ondan geri kalır mı hiç? Asla. İşte dantel modasına uyan ünlü hanımefendiler.

FAS’TA AŞK TATİLİ
ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi

Geçen yıl eşi Ahmet Ağaoğlu’ndan ayrılan fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede bir ay önce Cem Büyükhanlı ile flört etmeye başladı. Bennu ile Cem liseli aşıklar gibi her yerde el ele diz dize. Aşıklara Asmalımescit’te rastladım. Ay sonunda Fas’ın dünyaca ünlü şehri Marakeş’e tatile gideceklermiş. Sevgililer tatil süresince Bennu’nun Fas’ta yaşayan kardeşi Şiva’nın evinde kalacaklarmış. İyi tatiller.


DEKORASYON BOŞA GİTTİ
ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Mehmet Üstünkaya vefat ettikten sonra Yeniköy’deki Tansu Çiller’e komşu olan Üstünkaya Yalısı’na kızı Aslı taşınmıştı. Aslı geçen yıl yalıyı mimar Alara Koçibey’e teslim edip dekorasyonunu tamamen değiştirmişti. Aslı yenilenmiş yalının keyfini çıkaramadan geçen ay Volkan Ekinci ile evlenip yalıdan taşındı .

ŞİMDİ ALIŞVERİŞ ZAMANI
ÇiFTLiKTE PASTIRMA  SUCUK PARTiSi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin, tam bir alışveriş hastası. Her sezon ünlü modacıların koleksiyonlarına çuval dolusu para harcayan Selin, önümüzdeki hafta Paris’e gidecek. Hem Paris’te öğrenim gören kardeşi Lâl’i ziyaret edip hasret giderecek, hem de ilkbahar yaz sezonu için yeni ciciler alacak. Yakışır.