Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ


İstanbul cemiyet hayatının gözde bekarlarından Ralf Tezman, iki senedir flört ettiği İzmirli Sanem Kardıçalı ile geçen yaz Ayvalık’taki yazlıklarında nişanlanmıştı. 2010’un mart ayında Beşiktaş Four Seasons Hotel’de evlenecek olan Ralf ile Sanem düğün hazırlıklarına başladı. Düğünün olmazsa olmazı Kenan Doğulu. Sanem ile Ralf, Kenan’a “Düğünümüzü şarkılarınla taçlandıracaksın” demiş. Kenan, genç çifti kırmamış. Şarkıcı, Mehmet Mutlu ile Melisa Tokgöz’ün düğününde sahneye çıkmış, onlar için yazdığı şarkıyı söylemişti. Benden duymuş olmayın ama Kenan, Ralf ve Sanem için de bir şarkı besteliyormuş. İkisine de yakışır. Mutluluklar.



TURiZMDEN VAZGEÇiP REKLAMCI OLDU
KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ

Uludağ’daki Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar’ın büyük kızı Neslişah, Londra’daki West Minister University’de işletme eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönüp babası ile çalışmaya başlamıştı. Batu Aksoy ile evlendikten sonra baba işine veda eden Neslişah, turizmci olmaktan vazgeçip reklamcılıkta karar kıldı.
Neslişah şimdi Kanal D’nin reklam ve satış bölümünde çalışıyor. Neslişah’ı çok iyi tanırım. Tuttuğunu koparan biri. Bu işte çok başarılı olacağından eminim.


OTELDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ

Çarmıklı Yapı’nın ortağı Gökhan Çarmıklı, geçen yıl Çeşme’de Cem Kalyoncu ve Gökhan Uz ile ‘7800 Çeşme Residences & Hotel’i açtı. 12 odalı butik otel ve 42 adet rezidansı olan tesis, yıl boyu açık kalacak şekilde planlanmıştı. 12 misafir odası, yedi delüks , beş süit odası bulunan otelde 24 saat resepsiyon, 24 saat concierge hizmeti ve oda servisi veriliyordu. Sauna, Türk hamamı, ısıtılmış açık havuz, SPA’sı da olan otelde, evdeki hesap çarşıya uymadı. Otel mayıs ayına kadar kapatıldı. Yaz sonu ortağı Cem Kalyoncu’nun hisselerini de alan Çarmıklı, diğer ortağı Gökhan Uz ile de yollarını ayırma kararı almış. Hayırlı olsun.

G BALIK’TAN YEMEK ATÖLYESİ
KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ

Kuruçeşme Galatasaray Adası’nda Gül Etiker’in sahibi olduğu ‘G Balık’ en sevdiğim balık lokantası. Fırsat buldukça giderim. Önceki gece yine ‘G Balık’taydım. Patroniçe Gül Hanım, yılbaşı gecesini evinde geçirmek isteyen, konuklarına baştan çıkarıcı bir sofra sunmak isteyenler için Çarşamba günü yemek pişirme atölyesi düzenliyormuş. Atölyeye katılanlar G Balık’ın sizler için hazırladığı yılbaşı özel mönüsünün nasıl pişirileceğini öğrenecek. Eğer siz de yeni yılı evinizde karşılayacaksanız, Gül Etiker ve ekibinin tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.


KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ
DEKOLTE BU KIŞ BACAKTA

Dekolte deyince biz erkeklerin ilk aklına gelen yer genelde göğüs olur. Bacak ve sırt dekoltesi arkadan gelir. Geçtiğimiz yıllarda g-string giyip popo göstermek çok modaydı. Bu modanın Türkiye’deki öncüsü, modacı Esin Maraşlıoğlu’ydu. Modacılar 2010 kreasyonlarında dekolteye daha çok bacakta yer vermiş. İzzet Antebi’nin eşi Didem Hanım bu modayı benimseyenlerden. Didem Hanım önceki gece bir davete sağ omuz ve bacağını açıkta bırakan siyah bir elbiseyle katıldı. Senem Hanım’ın yırtmacı fermuarlı. Dekolteyi ne kadar uygun görürse o kadar açıp kapatıyor. O gece bu kadarını uygun görmüş. Darısı diğer dekolteseverlerin başına.



PORTAKAL MÜZAYEDESİ CONRAD OTEL’DE YAPILDI
KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ

Portakal Sanat ve Kültür Evi’nin ‘Özel Koleksiyonlar Müzayedesi’ önceki gün Conrad Hotel’de düzenlendi. Raffi Portakal ve kızı Maya Hanım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen müzayedede, aralarında Osman Hamdi Bey ve ailesine ait eserlerin, Süleyman Seyyid’in ‘Karpuzlu Natürmort’, Hoca Ali Rıza’nın ‘Sapanca’, Halil Paşa’nın ‘Bostancı Sahilinde Oyun Oynayan Çocuklar’, ‘Bostancı Sahilinde Aile ve Haliç’ adlı ünlü tabloların olduğu birçok eser satışa sunuldu. Müzayedede merhum İzmir Büyükşehir Belediye eski başkanı Ahmet Piriştina’nın ailesine ait resim koleksiyonunu Nedim Günsür aldı.


NİKAH BAHAR AYLARINA KALDI
KENAN’SIZ DÜĞÜN OLMAZ

Popçu Burak Kut ile Dr. Cansen Zengin geçtiğimiz yazdan beri flört ediyor. Bu ikilinin aşkını ilk benden öğrenmiştiniz. Sevgililer sonbaharda evlenmeyi planlıyordu. Burak, albüm için stüdyoya kapanınca nikah ertelendi. Cansen’e önceki gece Nişantaşı Biber Bar’da rastladım. Ne zaman evleneceklerini sordum. Cansen “Burak albümünü yeni bitirdi. Bu hafta satışta. İnşallah ilkbaharda nikah masasına oturacağız” dedi.