Bekir Saçar

Bekir Saçar

bekir.sacar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

SAKLA SAMANI GELiR ZAMANI


Geçtiğimiz cumartesi gecesi Merve Kotil ile Moris Kohen’in Suada’daki (Galatasaray Adası) düğünlerinde Cem Uzan’dan geçen kış ayrılan Alara Koçibey’e rastladım. Üzerindeki kıyafet gözüme hiç yabancı gelmedi. Hafızamı zorlayınca hatırladım. Alara Hanım Versace’nin 2001 yaz koleksiyonundan aldığı bu mavi elbiseyi aynı yıl Swissotel’de bir düğünde giymişti. Atalarımız ne demiş? ‘Sakla samanı gelir zamanı’ Alara Hanım da aynen öyle yapmış. Bravo.

HER ŞEY ENGELLİ ÇOCUKLAR İÇİN

SAKLA SAMANI GELiR ZAMANI

Zihinsel engelli çocukların ve gençlerin spor yoluyla topluma kazandırılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Türkiye Özel Sporcular Derneği’nin (TÖSSED), düzenlediği ‘Türk Telekom-TÖSSED Festivali’nin açılışı önceki gün İstinye Park’ta yapıldı. 10-18 Mayıs tarihleri arasında İstinye Park etkinlik alanında gerçekleşecek olan festivalin açılışına cemiyet hayatının ünlüleri de katıldı. Dilek Sabancı, Feryal Gülman, Berrak Barut, Berrin Yoleri, Suzan Sabancı Dinçer ve Rafi Portakal festivalin gönüllü çalışanlarıydı. TÖSSED Onursal Başkanı Dilek Sabancı çocuklarla yakından ilgilendi. TÖSSED’in Sosyal Komite Üyeleri festivalde milli takımın formalarını sattı.

Haberin Devamı

LONDRA DA EĞLENECEKLER

SAKLA SAMANI GELiR ZAMANI

İstanbul cemiyet hayatının en renkli kişiliklerinden biri olan İsmail Boyner, şartlar ne olursa olsun neşesini hiç kaybetmez ve eğlenceden ödün vermez. İsmail’e önceki gece Bebek Lulu’s’da rastladım. 5-7 Haziran tarihlerinde Londra’daki Bon Jovi ve Rollig Stones konserine VİP tribününden bilet almış. Kardeşi Aslı ile konserleri izleyecek olan Boyner, konser sonrası Bon Jovi ve Rolling Stones üyeleri için verilecek özel partiye katılacaklarmış. Yakışır.

VURAL GÖKÇAYLI’DAN SELÇUKLU DÜĞÜMÜ

SAKLA SAMANI GELiR ZAMANI

Türk moda dünyasının duayenlerinden Vural Gökçaylı, ‘Afrodisias ve Selçuk Düğümü’ ismini taşıyan defilesini 1 Haziran 2010 tarihinde Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirecek. Başkanlığını Ömer Koç’un yaptığı Geyre Vakfı’nın 23 yıldır gerçekleştirdiği Afrodisias Kazıları yararına bu yıl 18’inci kez düzenlenecek olan defilede Gökçaylı, Anadolu medeniyet-lerinden esinlendiği houte couture örneklerini gözler önüne serecek. 50 parçanın sergileneceği defilede, Uğurkan Erez koreografiyi üstlenirken, Ece Sükan, Azra Akın, Zeliha Çal, Sema Şimşek ve Aylin Şahin’in aralarında olduğu 12 manken görev alacak.

Haberin Devamı

DOSTLARI DUASINDA BULUŞTU
3 Nisan Cumartesi günü, kalp krizi geçiren Monik Benardete, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Monik Hanım yapılan kalp-akciğer canlandırması sonrası yoğun bakıma alınmıştı. Monik Hanım dokuz gün sonra yaşam mücadelesine yenik düştü ve tüm sevenlerini yasa boğdu. Dün öğle vakti Ortaköy Musevi Sinegog’unda biraraya gelen dostları, Monik Hanım için dua okudu. Sevgi dolu, yardımsever, candan bir insandı. Nur içinde yatsın.

TiYATRO FESTiVALi BAŞLADIİstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 17.Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda verilen davetle başladı. İKSV (İstanbul Kültür Sanat Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı’nın açılış konuşmasıyla başlayan gecenin sunuculuğunu da Defne Halman yaptı.