Modada inovasyon zamanı

13 Temmuz 2021

Teknoloji ve moda her alanda birbirini takip ediyor. Yenilikçi tasarımlar hayatımıza girmeye devam ediyor. Geri dönüştürülebilir malzemeler ve 3D teknolojisi uzun zamandır hayatımızda. Bir yandan doğal olana yönelme olsa da iddialı yapay tasarımlar da ilgiyi koruyor. Biyomühendislik ile hazırlanan lifler yenilikçi tasarımlara yön veriyor.

Biyoteknoloji kullanılarak pamuk yetiştirilmesi, blockchain teknolojisi ile sürdürülebilir lifler, sera gazının ise sürdürülebilir polyestere dönüştürülmesi gibi daha birçok yenilikçi yaklaşım bizleri bekliyor.

Giyim endüstrisi modaya uymak zorunda. Tüketici modaya önem veriyor. Giyim modasında öne çıkan trend renkler ve tasarımlar satışları her zaman etkiliyor. Tüketimde sürdürülebilirlik gitgide önem kazanırken inovatif materyaller de önemle kullanılmaya devam ediyor. Doğal ürünler kadar yapay malzemeler de oldukça ön planda. Aynı zamanda moda ürünlerinin çevreyi koruması gerekiyor. Artan duyarlılık sayesinde bu konuda adımlar atılmaya da devam ediyor. Geri dönüşüm büyük önem kazandı ve ürünlerin geri dönüştürülmesi sayesinde önemli su tasarrufu sağlanıyor.

Yenilikçi lifler ve boya malzemeleri ivonatif çalışmalarda tercih ediliyor.

Yazının Devamı

Elbiselere hazır mısınız?

17 Mayıs 2021

Yaz koleksiyonlarını henüz incelemediyseniz acele etmelisiniz. Trendlere uygun stil önerileri ile eskisinden daha iddialı ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Güzel bir yaz geçirmek için konforunuzu göz önüne alarak elbise tercihi yapabilirsiniz çünkü birçok tasarım rahatlığı ön plana alıyor.

Yeni tasarımlarla hem parti şıklığı hem de sokak stilini kolayca oluşturabilirsiniz. Hacimli silüetlerin ve canlı renklerin ön planda olduğunu göreceksiniz.

Rahatına düşkün olanları oversize gömlekler bekliyor. Boyfriend tasarımları elbise şeklinde giyebilir, dilerseniz kemerle farklı kombinler yaratabilirsiniz. Sezonu konforlu yaz ruhunda geçirebilirsiniz.

Cut out tasarımlar, farklı dekolte sevenleri bekliyor. Feminen ve romantik görünümler şimdiden ilgi görmeyi başardı. Cool chic için siyahtan yana seçim yapabilirsiniz.

Hem neon hem de canlı renklerin kullanıldığı tasarımlarda sanatsal desenlere sıkça rastlanıyor. Desen seviyorsanız sizin sezonunuz olacak. Sokak stilinde mavi tonlar sıkça karşınıza çıkacak.

Süper miniler geri geldi! Mi

Yazının Devamı

Baharda monokrom yansımalar

4 Nisan 2021

Tek renkten oluşan monokrom moda akımı, bahar aylarına çok yakışıyor. Sizler de yılın trendlerini monokrom ile birleştirerek tarz görünüme ulaşabilirsiniz. Özel gece ve davetlerde şık görünüme kolaylıkla ulaştıran monokrom tarzın günlük stilde de yeri ayrı. Her zaman tarz olmayı sevenler, trendlerden yola çıkarak modern monokrom giyim tarzı yaratabilir.

Zıt renkleri birleştirip, bütünleşmiş bir görünüm ortaya koyabilirsiniz.

Güçlü stil için siyah ve beyaz parçalar kullanın. Süper yüksek bel bol paça pantolon ya da bermuda şort doğru seçim olacaktır.

Bralet ve ceket kombinlerini sık sık göreceğiz. İddialı olmak istiyorsanız bu trendi kaçırmayın.

Desenleri tercih edin. Özellikle siyah-beyaz renklerden oluşan geometrik desenlere sahip etek ve bluzları kombinleyerek hafta içi gezilerine katılabilirsiniz. Kare, puantiye ve çizgiler oldukça ilgi görüyor.

İki renk bloklu parçalar sezonda oldukça ön planda. Özellikle denim pantolonlarınızı iki farklı rengin birleştiği modern

Yazının Devamı

Yılın ışıldayan trendleri

28 Şubat 2021

Şık giyinmeyi özlediniz mi? Sizlere birbirinden iddialı 2021 trendleri sunuyoruz. Bahar havasını hissetmeye başladığımız günlerde tarzınıza özen göstermek için geç kalmayın. Bu yıl hem sadelik hem de abartı bizi bekliyor. Neyi seviyorsanız mutlaka bulacaksınız. Yılın moda trendlerini kaçırmayın!

-Beli düşük pantolonlar geri geldi! Her ne kadar yüksek belli tasarımlar yüksekliği artmış biçimde trend haline devam etse de düşük belli pantolonlar da trend yarışına girmeyi başardı. Özellikle bol paça denim pantolonları düşük belli olarak sezonda sıkça göreceğiz. Sizler de spor tarzlara alışkınsanız yeni tasarımlara bayılacaksınız.

-70’li yılları andıran tasarımlar sizleri bekliyor. Her markada wide-leg jean modellere ulaşacaksınız. Geçmişten esinlenmeyi seviyorsanız bu pantolon modeliyle çok iyi hissedecek, retro havası estireceksiniz.

-Oduncu gömleği ceket görünüme ulaşarak sevenleri ile tekrar buluşuyor.

-Lila, ışıldayan sarı ve ultimate gri tonlarda seçimler mutlaka yapmalısınız. Her yerde bu renkler sizleri bekliyor.

-İddialı ve

Yazının Devamı

Modada geri dönüşüm

30 Ocak 2021

Moda endüstrisi kullan at sistemin neredeyse sonuna geldi. Yenilikçi çalışmalar sayesinde giy at yerine, uzun süreli kullanımlar için çevreci yaklaşımlar günden güne artıyor. Sürdürülebilir tasarım seçeneklerinde geri dönüşüm uzun zamandır ilgi görüyordu. Ancak bu yıldan sonra çok daha fazla karşımıza çıkacak. Global markaların neredeyse tümünde geri dönüştürülmüş ürünler görmeye başladık. Sürdürülebilir moda dünyası için kaçınılmaz olan bu duruma diğer markaların da uyması gerekiyor. Lüks moda markaları çevreci yaklaşımlara ayak uydurarak daha iyi bir gelecek için ortaya çıkan yeni modellere ve sürdürülebilir üretim anlayışını kullanmaya özen göstermeye başladı.

Modanın ayakta kalmaya çalıştığı bu süreçte, dijital defile düzenleyen markalar farkındalık kazanmaya devam ediyor. Evden çıkılmayan dönemde yeni kıyafetlere eskisi kadar ihtiyaç duyulmuyor. Tasarımcılar ve markalar ise bu nedenle eski

Yazının Devamı

Cinsiyetsiz stil: Özgür sen!

14 Aralık 2020

Moda endüstrisi değişimlere ayak uydurmaya devam ederken cinsiyetsiz koleksiyonlar önem kazanmayı başardı. Cinsiyetsiz tasarımları aslında uzun zamandır görüyoruz. Ancak, daha yoğun ve kalıcı olarak moda dünyasında göreceğiz. Cinsiyetsiz stil son dönemlerde yeni nesil tarafından oldukça destek görüyor. Cinsiyet normlarının dışında giyinmek isteyen bireyler moda sektöründeki bu yeniliği takip ediyor. Billie Eilish, Cara Delevingne, Rihanna, Harry Styles, Jaden Smith, Kristen Stewart, K-Pop yıldızları ve daha birçok ismin öncülüğünü koruduğu cinsiyetsiz stillere mutlaka göz atmalısınız.

Takım elbise giyen kadınlar, topuklu ayakkabı giyen ve oje süren erkekler kalıpları tamamen yıkıyor. Kalıplara maruz kalmadan giyinerek özgür hissetmek istiyorsanız cinsiyetsiz tasarımlara her yerden ulaşabilirsiniz. Bu sezon erkeklerin de uzun çizmeler giydiğini görüyoruz. Androjen deri tasarımlar, bomber ceket, bol kesim pantolonlar, oversize sweatshirtler, dantelli tişörtler, bel çantaları, loafer ayakkabı, kareli gömlek, unisex tulum, kruvaze

Yazının Devamı

Home office için şık kombinler

27 Kasım 2020

Evde kalmaya devam ettiğimiz günlerde evden çalışma konsepti ile çeşitli trendler ortaya çıkmaya devam ediyor. Dijital göçmenlerin evden çalışmaya alıştığı yeni çalışma döneminde motive olamayanlar için kombin önerilerimiz bulunuyor. Yeni moda trendlerini takip ederek online toplantılarınızda şık görünebilirsiniz. Hem şık hem rahat giysiler tercih ederken işinize uygun seçimler yapmaya da özen göstermelisiniz. Ayrıca, işe gider gibi giyinmek hem uykunuzun açılmasını hem de özenli olmanızı sağlayacak. Home office çalışanlar için çabasız şıklık yaratmak mümkün. Kurumsal imajınızı korumaya devam etmek ve işinize odaklanmak istiyorsanız önerilere mutlaka göz atmalısınız. Şıklığımızdan ödün vermemeye devam ediyoruz.

Yeni trend: süveter gömlek kombini

Geçmişte büyük ilgi gören süveterler tekrar hayatımıza girdi ve yeni sezonda iş hayatında oldukça tercih ediliyor. Gömleklerinizin üzerine sezona uygun yeni tasarım süveterleri tercih ederek kış aylarında hem rahat hem de şık

Yazının Devamı

Sonbahara özel 10 stil önerisi

23 Eylül 2020

Mevsim geçişinde hem sezonun ruhunu yaşamak hem de özgür olmak istiyorsanız önerilerimize göz atabilirsiniz. Her sezon tarz olmak isteyenler için sonbahar trendlerini inceliyoruz. Yeni sezonun öne çıkan parçalarını birleştirerek rahat hissedebilir ve göz kamaştırabilirsiniz. Bu sezon oldukça iddialı tasarımlar karşımıza çıkıyor. Sonbahara özel önerileri incelemek için vakit kaybetmeyin ve stilinizi konuşturun.

Doğaya saygılı seçimler

2020 sonbahar modası için sürdürülebilir tasarımların önem kazanmasıyla birlikte marka seçimlerinizi değiştirebilirsiniz. Organik pamuktan üretilmiş kıyafetlerden yana seçimler yaparak sürdürülebilir modaya destek verebilirsiniz. Pastel tonlarda seçimler yapmak ise modern görünmenizi sağlayacak.

Aktivist koleksiyonlar

Yenilenmeye devam eden moda dünyasında kadınların karşılaştığı sorunlar ele alınıyor. Şiddet, ötekileştirme, estetik değerler, ayrımcılık ve daha birçok konuda mesaj içerikli tasarımlar artık ön planda. Oldukça anlamlı koleksiyonlara

Yazının Devamı