Elbiselere hazır mısınız?

Uzun zamandır evde kalarak, sürekli eşofman giymekten sıkılanlar için yeni moda elbise trend önerilerimiz bulunuyor. Eşofmanlara artık ara veriyoruz. Elbise giymeyi mutlaka özlediniz. Konfor temasına uyarak harika bir look oluşturmalısınız. Kendinizi iyi hissetmek ve sıcak günlere kendinizi kaptırmak istiyorsanız cıvıl cıvıl yeni tasarımlar tercih etmelisiniz. Moda trendleri önemini kaybetmiş gibi görünse de yepyeni tasarımlarla ilgi çekmeyi tekrar başarıyor.

Yaz koleksiyonlarını henüz incelemediyseniz acele etmelisiniz. Trendlere uygun stil önerileri ile eskisinden daha iddialı ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Güzel bir yaz geçirmek için konforunuzu göz önüne alarak elbise tercihi yapabilirsiniz çünkü birçok tasarım rahatlığı ön plana alıyor.

Yeni tasarımlarla hem parti şıklığı hem de sokak stilini kolayca oluşturabilirsiniz. Hacimli silüetlerin ve canlı renklerin ön planda olduğunu göreceksiniz.

Elbiselere hazır mısınız

Rahatına düşkün olanları oversize gömlekler bekliyor. Boyfriend tasarımları elbise şeklinde giyebilir, dilerseniz kemerle farklı kombinler yaratabilirsiniz. Sezonu konforlu yaz ruhunda geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Cut out tasarımlar, farklı dekolte sevenleri bekliyor. Feminen ve romantik görünümler şimdiden ilgi görmeyi başardı. Cool chic için siyahtan yana seçim yapabilirsiniz.

Elbiselere hazır mısınız

Hem neon hem de canlı renklerin kullanıldığı tasarımlarda sanatsal desenlere sıkça rastlanıyor. Desen seviyorsanız sizin sezonunuz olacak. Sokak stilinde mavi tonlar sıkça karşınıza çıkacak.

Süper miniler geri geldi! Midi boya veda ediyoruz. Mini elbiselerin birbirinden farklı şık tasarımlarına bayılacaksınız. Kabarık etekler, tül kullanımı ve fırfırlı uçlar oldukça ilgi görüyor. Omuz dekoltesi de yine sıkça görülecek.

Balon kol trendi bu yıl elbiselerde de devam ediyor. Sırt dekoltesinin ön planda olduğu tasarımlara bayılacaksınız. Şık dekolteler ve payetler özel geceler için sizleri bekliyor.

Elbiselere hazır mısınız

Pijamalara veda ederken konforunu yine korumak isteyenler uzun ve salaş elbiselerden yana tercih yapabilir. Özellikle saten elbiseler uzun kesimlerde güncel. Dilerseniz avangart dilerseniz elegan kombinler yaratabilirsiniz.

Aydınlık sarı, lila, gök mavisi, mint yeşili sezonun öne çıkan renkleri. İddia seviyorsanız sarı tercih edebilirsiniz. Şık ve zarif görünüm sevenler liladan yana seçim yapabilir. Huzur veren mint yeşili ve gök mavisi tonlarının yanı sıra gri ve pembe de oldukça ilgi çeken renklerden. Özellikle bu tonlarda tasarımlara sıkça rastlayacaksınız.

Çantalarda ise, neon renkler ön planda bulunuyor. Dökümlü, extra large, matara model, mikro mini, file tasarımlı çanta modelleri sezonda oldukça trend. Kombininize zincir kemerleri ve hasır ayakkabıları da eklemeyi unutmayın. Elbise önerileri sayesinde tarzınızı yaz aylarına yansıtmayı ihmal etmeyin.

Haberin Devamı