KUSURLARIMI BİR TEK BEN BİLİRİM

Güney Afrikalı model Candice Swanepoel, Yedigün’ün reklam filminde oynamak üzere İstanbul’a geldi. Victoria’s Secret meleğini köşeye sıkıştırdık

Öyle genç ve ürkek görünüyordu ki, “Az sonra seni sorularımızla fena terleteceğiz” diye düşünürken bir anda “Candice canımın içi, sen yemek ye önce sonra sorarız, yorgunsundur uzat ayaklarını” falan demeye başladık. Benim gibi birkaç kişi daha Candice’i seyretmeye başladı ki sessizliği cesur bir gazeteci bozdu, “Aç kalarak mı formunu koruyorsun yoksa genetik yapın mı böyle”. Genetik yapısının iyi olduğunu söylüyor ama her gün spor yaptığını da ekliyor. Podyumda neredeyse çırılçıplak yürümek için çalışmanın şart olduğunu söylüyor. Peki kendini kusursuz buluyor mu? “Hayır ama kusurlarımı ben biliyorum, siz bilmiyorsunuz” diye cevap veriyor, “Ben kusurlarımı saklamayı çok iyi bilirim.” Gerçi giydiği iç çamaşırlar o kadar minik ki hangi kusuru nereye saklıyor; pek inandırıcı değil! Asla dombalak bir anne ve kısa boylu çirkin bir babanın çocuğu olduğunu düşünmemiştim zaten ve atılıyorum hemen “Annen de güzel mi?” Gülüyor ve “Evet” diyor, “Annem gençken çok güzelmiş, zaten dansçı ve çok zayıf”. Erkek arkadaşı kıskanmaz mı acaba. “Hiç kıskanmaz olur mu, o tam bir Brezilyalı” diyor.

Haberin Devamı

Podyumda başka biriyim
Böylece Brezilyalı erkeklerin kıskanç olduklarını öğreniyoruz ama kendisine güvendiğini ve neredeyse beş yıldır beraber oldukları için bir sorun yaşamadıklarını söylüyor. Peki, erkeklerin hayallerini süslemek nasıl bir duygu? “Ben podyumda başka biri gibiyim işimi yapıyorum, normal hayatımda sakin, hatta içine kapanık biriyim”. Narsist olmak zorunda zaten model, kendini beğenmeden başkalarına beğendiremezsin ki?
Çocukken aklına bile gelmezmiş model olmak, makyöz ya da fotoğrafçı olmak istiyormuş, Güney Afrika’da bir çiftlikte koşturup oynayan çelimsiz kız; bugün dünyanın en çok kazanan modellerinden. Ve ünlü bir oyuncu olursa sadece bana röportaj vereceğine dair el sıkşıyoruz. Cep telefonunu da veriyor “mutlaka ara” diyerek, ben de size vereyim.
Aa, yer kalmadı!!!

KUSURLARIMI BİR TEK BEN BİLİRİMBiR MELEĞiN SIRLARI
* Louboutin botları çok güzel, arkası dikişli siyah saten çorabı Burgdorf Goodman’dan, elbisesi vintage.
* İki parça sushiyi dörde bölerek yedi, aç gezdiğine eminim. Erkek arkadaşı büyük bir şef olmak istiyor ve Candice için özel mönüler hazırlıyormuş.
* Herkesi dikkatle dinliyor ve her soruya samimiyetle cevap veriyor, az sonra ortak bir kanaate varıyoruz; bizim memlekette böyle bir model yok, ne güzellik en doğallık açısından.
* Yatılı okulda okuduğu için içine kapanık olduğunu söylüyor ama az sonra kameraların karşısında bir pantere dönüşüyor, bakmıyor objektife adeta kafa tutuyor.
* Güney Afrika’da küçük bir kasabada çiftlikte büyümüş, . Ve 16 yaşından beri modellik yapıyor, altı yıllık kariyerinde neredeyse defilesinde yer almadığı tasarımcı ve kapak olmadığı dergi kalmamış.
* Adını dünyaya iyice duyurmak ve sonra Hollywood’a adım atmak istiyor ama bunun için kendine hedef koymuş, “dört yıl sonra”...
* Cameron Diaz’ın daha seksisi. En sevmediği yeri ayak parmaklarıymış. Bana kalırsa göğüsleri çok küçük ve defilelerde hep destekli sutyen giymek zorunda, kusur buldum nihayet çok mutluyum!

Haberin Devamı